2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269134 بازدید | 1595 پست
نمیدونم والا، در مقایسه با دخترم تو همون سن به نظرم خوبه، دخترم همیشه از همه هم سنو سالاش ریزتر بود، ...

عزیزدلم شما جواب گرفتین. تورو خدا کمکم کنید دارم دیونه میشم اصلا خواب خوراک نمونده برام. دخترم ۵ سالشه قدش ۹۸ اصلا رشد خوبی نداره. زنگ زدم به یه دکتر بنام اقبالخپاه گفت اول باید ببینمش این بچه باید بررسی بشه از مچ دستش باید عکس گرفت آزمایش غدد بده. نمی‌دونم حالا کدومش و اپل باید داد آزمایش غدد یا عکس از مچ دست. با آمپول هم بشدت مخالفم.

هرمس پیغام منو میبینی توروخدا یه مادرو از این همه نگرانی نجات بدین. خدا خیرتون بده

عزیزدلم شما جواب گرفتین. تورو خدا کمکم کنید دارم دیونه میشم اصلا خواب خوراک نمونده برام. دخترم ۵ سال ...

هم عکس از مچ دست هم ازمایش هردوشو انجام بدین ..روری دو لیوان شیر محلی بهش بدین اگه خواستین پودر سنجدم بریزین میگن خوبه .شب ساعت ۱۰ بخوابه .یکم که بزرگتر شد بفرستینش بسکتبال خیلی خوبه فقط باید ادامه بده تا بلند بشه من ۱۰ سالگی بسکتبال بازی میکردم یه جهش قد داشتم ..ازمایشا رو به دکتر نشون بدین لازم باشه خودش دارو مینویسه اصلا نگران نباشین دخترتون تو سن رشده خیلی راحت قد میکشه میتونین با دکتر طب سنتی هم مشورت کنین حجامتم تو سن رشد میگن تاثیر داره برای قد

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباشین دختر شما هنوز وقت داره حتی ممکنه تا ۱۶۵ برسه اما با پیگیری و تغذیه درست و ورزش مداوم و ...

عزیزم بجز حجامت بادکش هم انجام میدی؟

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
عزیزدلم شما جواب گرفتین. تورو خدا کمکم کنید دارم دیونه میشم اصلا خواب خوراک نمونده برام. دخترم ۵ سال ...

نگران بچه ها بودن شدن کار همیشگی ما، که البته بیشتر نگرانی هامون هم بی مورده، بالاخره عکس و ازمایش رو انجام دادی؟ ترتیبش که کدومو اول انجام بدی مهم نیست

سلام 

شما از وقتی که  زیر نظر دکتر بوده تغییری حاصل شده 

منم دخترم ۱۵ سالش رو پر کرده و حدود دو ساله که قدش رشد نداشته

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

من دستگاه بادکش 16 لیوانه خریدم 80هزارتومن،  ایشالا احتمالا این هفته یا نهایت آخر هفته بعد میرم برای بار دوم حجامت ، ببینم کجا رو حجامت میکنن ایندفهhttps://www.digikala.com/product/dkp-968212/بادکش-بدن-16-لیوانه-مدل-sadra

اینستا داری برو اینو ببین درمورد بادکش https://www.instagram.com/p/CNNfdnwHciZ/?igshid=vx7hlvvu6qo6

لینکی که دادی خیلی خوب بود کامل نشون داد روش بادکشو ممنونم

سلام  شما از وقتی که  زیر نظر دکتر بوده تغییری حاصل شده  منم دخترم ۱۵ سالش رو پر ...

آخه 4 یا 5 ساله که تحت نظر دکترای مختلف بوده و تو سن رشد بوده و هست و الان قدش 155 هست که خیلییی کمه، البته ذاتا بچه ریز، ضعیف و زیرخط رشد بوده از زمان نوزادیش، 2.500 بود وزن تولدش

آخه 4 یا 5 ساله که تحت نظر دکترای مختلف بوده و تو سن رشد بوده و هست و الان قدش 155 هست که خیلییی کمه ...

حالا دختر من از نظر قد و وزن خوب بود ولی یک دفعه استپ رشد داشته 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
قدش چقدره الان ؟؟

۱۵۸

تو ماه رمضونی دوباره دچار یبوست شد، (دوماه قبلش بخاطر خوردن پودر سنجد همین مشکلو پیدا کرد) بردمش پیش خاور اختری، براش پارافین تجویز کرد. و من که هرجا برم رشد قدیش رو میگم، اونم براش کپسول مولتی ویتامین و کپسول زینک نوشت، و گفت تموم شد براش مرتب بگیر

تو ماه رمضونی دوباره دچار یبوست شد، (دوماه قبلش بخاطر خوردن پودر سنجد همین مشکلو پیدا کرد) بردمش پیش ...

ممنون🌺🍃

۱۵۸

خداروشکر بازم خوبه، سنش هم که زیاد نیست، برنامه غذایی و دستوراتی که از دکتر گرفتم رو همشو تو همین تاپیک نوشتم، خوندی؟ تا جای ممکن رعایت کن، تخم مرغ خوبه البته تخم بلدرچین عالی تره و خیلی چیزای دیگه که نوشتم به همراه ورزشای کششی و داروی مکمل و خواب به موقع رعایت کنه ایشالا میره بالای 160

تو ماه رمضونی دوباره دچار یبوست شد، (دوماه قبلش بخاطر خوردن پودر سنجد همین مشکلو پیدا کرد) بردمش پیش ...

میشه نحوه مصرف و اگه عددی رو بسته  نوشته رو هم بگید  

مرسی