2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269110 بازدید | 1595 پست
سلام تو یکی از پستا گفتین دکتر عکس چنتا ورزش فرستاده اونو میشه برا منم بفرستین من متولد ۷۸ ام و ۱۵ ...

سلام عزیزم، یه فایل ورد داشتم که توش عکسا بود متاسفانه باوجد داشتم گزینه اضافه کردن فایل نشد که آپلودش کنم اینجا، اول پیام خطا داد که پی دی اف نیست ، پی دی افش کردم بازم نشد، سرچ بزن گرو تالر داینامیک، هرچند ترجمه نشده است اونی که تو سایتا هست اما از روی عکساش کاااملا مشخصه چه نرمش و ورزشی هست، بعضی سایتا پول میخوان تا بتونی ببینی اما من نسخه رایگانش رو تو گوگل پیدا کردم، نرمشهای فایل گروتالر داینامیک خیلی کامله

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
سلام عزیزم، یه فایل ورد داشتم که توش عکسا بود متاسفانه باوجد داشتم گزینه اضافه کردن فایل نشد که آپلو ...

فارسیشو دارین؟ میشه از تلگرام برام بفرستین

💜  تورک 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فارسیشو دارین؟ میشه از تلگرام برام بفرستین

نه فارسیشو ندارم، امالینک انگلسیش رو فرستادم
 http://dl.ponel.ir/education/Dynamics.en.pdf

باز نشد دکتر به شما اینو داده؟

نه ، عکسای دکتر رو باید بگردم شاید ریخته باشم تو هارد، من برای دخترم پرینت گرفته بودم، اما همین ورزشهای کششی هست که تو اینم بود

نه ، عکسای دکتر رو باید بگردم شاید ریخته باشم تو هارد، من برای دخترم پرینت گرفته بودم، اما همین ورزش ...

اها این باز نشد 

💜  تورک 💜
اها این باز نشد 

خوب اگه اون لینک باز نشد این لینکی که میفرستم ، صفحه رو برید پایین دو تا لینک داده یکیش پولیه، اون یکی رو زده رایگان ، روی لینک رایگان کلیک کن باز میشه

https://ponel.ir/دانلود-گرو-تالر-داینامیک/

اما اگه تنبلی نکنم قصد دارم یه روز درمیون بادکش رو هم داشته باشم، به پیشنهادی دریایبیکران جان تو همی ...

انشالله بلند بشه برلی منم دعا کنین بلند بشم 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
انشالله بلند بشه برلی منم دعا کنین بلند بشم 

امیدوارم به اون چیزی که میخواین برسین عزیزم، داروی مکمل هم چیزی استفاده میکنید؟

امیدوارم به اون چیزی که میخواین برسین عزیزم، داروی مکمل هم چیزی استفاده میکنید؟

ففط زینک

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
ففط زینک

ویتامین دی هم مهمه،  با آزمایش خون معلوم میشه میزان ویتامین دی بدنمون رو چنده، اغلب ماها، کمبود ویتامین دی هم داریم، بنظرم اون رو هم بگیر

ویتامین دی، یکی از ویتامینهای لازم برای بدن و از ویتامین‌های محلول در چربی است، که به رشد و استحکام استخوانها از طریق کنترل تعادل و افزایش میزان جذب کلسیم و فسفر و منیزیم کمک می‌کند.

ویتامین دی هم مهمه،  با آزمایش خون معلوم میشه میزان ویتامین دی بدنمون رو چنده، اغلب ماها، کمبود ...

ویتامین دی ماهی یدونه میخورم 

ویتامین دی ماهی یدونه میخورم 

ماهی یه دونه؟ آزمایش دادی، دکتر گفته ماهی یکی؟ بنظرم هفته ای یه دونه، ولی همین که میخوری باز هم خوبه، آخه فقط زینک کافی نیست

راستش باوجود اینکه مرتب دارم قدشو چک میکنم ، اما جایی یادداشت نکردم که خیلی دقیق بتونم جوابتون رو بد ...

انشالله بزرگتر میشه معمولا تا ۲ سال بعد بلوغ رشد قد هست ولی اهسته تر بارفیکس خیلی خوبه برا رشد قدی

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
ماهی یه دونه؟ آزمایش دادی، دکتر گفته ماهی یکی؟ بنظرم هفته ای یه دونه، ولی همین که میخوری باز هم خوبه ...

اره ازمایش دادم نه دکتر ننوشت خودم میخورم میگن بیشتر از اون ضرر داره