2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269160 بازدید | 1595 پست

بعضی‌‌دکتر‌ها‌هستن‌فقط‌سعی‌در‌

راضی‌کردن‌بیمار‌رو‌دارن‌که‌کارشون‌کاملاً

اشتباهه‌.

بهترین‌دکتر‌غدد‌ایران‌دکتر‌رزاقی‌آذر‌‌هست

که‌خیلی‌میگن‌دکتر‌خوبیه‌بعضی‌ازمامانا

بچشون‌رو‌برده‌بودن‌پیشش‌میگفت‌دختر‌

شما‌‌که‌اصلاً‌‌نیاز‌به‌هورمون‌رشد‌نداره

چرا‌این‌دکتر‌ه‌براش‌هورمون‌رشد‌نوشته.

😂 😂 😂 یکی از هلت هاش همین بنظرم تنقلات نخر غذا کم درست کن ک کم بخور قدش چند  میش بگی تو ...

راستش صبحا که ما میایم بیرون ، برای ساعت هفت و نیم اونا رو بیدار میکنیم بیان صبونه بخورن آماده بشن برای ساعت8 شروع کلاسهاشون، بعدش تا ظهر درگیر کلاس هستن گاهی روزا تا ساعت 2 بعد از ظهر کلاس دارن، اما چه کلاسی گاهی خوابشون میبره ، دخترم که کلاس هشتم هست رفیق بازه ، سرکلاس مرتب با دوستاش در حال چت هم هست، اما به درسهاش هم میرسه، نسبتا راضی هستم، اما آبجی کلاس هفتمی(تفاوت سنیشون کمتر از 2ساله)، خیلییی رفیق باز نیست، متاسفانه خیلی از زیر انجام درسو مشق در میره، خیلی دوست داره با خواهرش ارتباط برقرار کنه ، اما آبشون با هم تو یه جوب نمیره و خیلی با هم قاطی نیستن، یه خورده با هم ارتباط بگیرن زود هم دعواشون میشه، تنها سرگرمیشون تی وی ، گوشی، متاسفانه   فقط هم واتساپ و روبیکا دارن، اجازه اینستا و تلگرام و ... ندارن، دوستاشون تو اینستارو من فالو دارم و با گوشی من چک میکنن همین 

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به‌نظرم‌هورمون‌رشد‌نیاز‌نیست‌ دخترتون‌۱۰‌سانت‌دیگه‌هم‌میکشه‌ بدون‌هورمون رشد‌فقط‌شما‌باید‌بهش‌ خو ...

ببخشید دختر شما چند سالش بود پریود شد،،،دختر من بعد از پریود اصلا رشد نکرد😔😔😔

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
ببخشید دختر شما چند سالش بود پریود شد،،،دختر من بعد از پریود اصلا رشد نکرد😔😔😔

وقتی‌۱۱‌سال‌ونیمش‌بود‌.

دختر‌شما‌چند‌سالش‌بود‌که‌پریود‌شد؟

قدش‌چقدره؟

بهش‌از‌لحاظ‌تغذیه‌رسیدین؟

وقتی‌۱۱‌سال‌ونیمش‌بود‌. دختر‌شما‌چند‌سالش‌بود‌که‌پریود‌شد؟ قدش‌چقدره؟ بهش‌از‌لحاظ‌تغذیه‌رسیدین؟

آخ گفتی تغذیه، منم از وقتی بردم پیش این دکتر توکلی متوجه شدم تغذیه چقدر مهمه، تخم بلدرچینش بنظرم خیلی توصیه خوبیه، خوردن ماهی میگو هم توصیه میکنه که دخترم نخورد، راستی عدسی هم پای ثابت برنامه غذایی خونه کردم، داروهایی هم که داد یه کم اشتهاشو بهتر کرد، بعضی ویتامینها با مواد غذایی کامل به بدن نمیرسه، خیلی مهمه که مکمل زیر نظر دکتر استفاده کنن

بدون اینکه آزمایش بنویسه دارو تجویز کرد؟ میخوام بدونم منم امگا 3 و زینک خودم از داروخونه بگیرم اشکال ...

چکاب کامل تابستونش داده بود زینک ش خوب بود دکار برا افزایش اشتها بعش زینک و امگا۳ داده بود ولی بعد ک روند بلوغ انگار جلو افناد گفت قطع کن چون زینک تند ترش میکنه ... اگ کمبود ش داشته باشه برا افزایش قد تاثیر داره اگ بدنش کمبود ش نداشته باشه بلوغ و جلو میاره... ولی دکتر همینجوری بدون ازمایش دارو ها داده بود . ۱۶۵ خیلی خوبه اگ دخترم این قدی بشه عالی من قد خودم راضی نیستم خیلی کوتاه نشون میدم

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
چکاب کامل تابستونش داده بود زینک ش خوب بود دکار برا افزایش اشتها بعش زینک و امگا۳ داده بود ولی بعد ک ...

پس شاید بهتر باشه سر خود براش نگیرم، زینک به رشد موهاش بنظرم خیلی کمک کرد، الان دختر کوچیکترم، ریزش مو داره ، رشد موهاش هم کم شده، دکتر پوست بردم، نمیدونم چرا زینک نداد  ، از ترس کرونا هم دلم نمیخواد ببرمشون آزمایشگاه فعلا.   وااای قد 165 عااالیه، میشه دو سه سال دیگه بیایم تو همین تاپیک بگیم چقده الکی حرص خوردیم همینی شد که میخواستیم، البته من از ترسم فعلا به 160 هم راضیم

پس شاید بهتر باشه سر خود براش نگیرم، زینک به رشد موهاش بنظرم خیلی کمک کرد، الان دختر کوچیکترم، ریزش ...

اره واقعا انشالله ک قد بکشن ..کی میشه این استرس بچها راحت بشیم؟؟ از بارداری تا حالا ی چیزی هست ک براش استرس بکشم بزرگ هم بشن باید حرص شوهر و بچهاشون بخوریم😂

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
آقا من ۱۷ سالمه ۱۶۸ قدمه والیبال میرفتم و یه شربت مامانم برام گرفته بود برا افزایش قد 

یادت هست چه شربتی بود؟ ولی ژنتیکتون هم باید خوب باشه

تو یه تاپیک دیگه دیدم دختره 13 ساله با 163 قد گریه میکنه میخواد بلندتر بشه اونو خ دختر منننن   ...

سلام عزیزم خوبی سال نوتم مبارک باشه گلم 

عزیزم خودتو ناراحت نکن گلم میدونم چی میکشی باور کن چون خودمم همدردتم بسپار بخدا دیگه توکل بخدا اینطوری خودتم نابود میشی فدات 

بلاخره خودشونم باید بخوان وقتی نمیخان چکار میشه کرد 

شما تلاش خودتو کردی فردا روز عداب وجدان نداری 

یا اینکه دخترت بخاد بگه مادرم چرا برای من کاری نکردی چون شما بهر حال تمام تلاشتو کردی 

باور کن بازم قد میکشه ولی روند رشدش نسبت به قبل از بلوغ کمتره من که خودمم به همین امیدم برای دخترم 

سلام عزیزم خوبی سال نوتم مبارک باشه گلم  عزیزم خودتو ناراحت نکن گلم میدونم چی میکشی باور کن چو ...

سال نو شما هم مبارک باشه 

من تایپک رو خوندم دیدم چقدر تلاش میکنین برای رشد دختر هاتون حتما نتیجه میبینین 

دخترتون تا حالا چقدر افسایش قد داشته؟