2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269176 بازدید | 1595 پست
یه‌ورزشایه‌کششی‌هست‌که‌‌قد‌رو‌بلند‌میکنه میگن‌تا‌سن‌۴۰‌سالگی‌جاداره‌با‌این‌ورزشا‌قد کشید‌من‌این‌ور ...

فاطمه جان ورزشا در کنار مواد غذایی خوب و ویتامینهای لازم برای رشد بدن عالیه و انشاءالله جواب میده

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی قم ، خود دکتر کار حجامت رو انجام داد؟؟ من فک میکردم تکنسین حجامت میکنه، دخترم ترسو که هست اما می ...

نه خودش انجام نمیده چندتا خانم هستن برای خانم ها رو انجام میدن 

شماره مطبش تو گوگل هست

چه خوب که رو نموداره، دختر من همیشه زیر استاندارد نمودار بود، رژیمهای غذایی که من از دکتر گرفتم برنا ...

وزنش ک از بدو تولد زیر نمودار بود ولی قدش خوبه ... دارو هم ک فقط آذر ماه امگا۳ و زینک داد این سری هر دو تا دکتر هیچی ندادن   قد خودم ک کوتاه 😅 ۱۵۸ شوهرم ۱۷۸ ولی ژن بلندی داریم شوهرم نسبت ب خواهر برادرهاش کوتاه تر منم نسبت ب برادرهام کوتاهم... انشالله ۱۶۰ ب بالا برسه

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
آفرینننن، عاااالیه ، چقدر خوووب ، راستی یه نکته مهم تو غذا خوردن جویدنه، خوب جویدن خیلی مهمه، دخترم ...

😂 😂 😂 یکی از هلت هاش همین بنظرم تنقلات نخر غذا کم درست کن ک کم بخور

قدش چند 

میش بگی توی روز چیکارا میکنن 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
دکتر‌ها‌‌‌برا‌خودشون‌میگن‌‌همش‌بلدن ‌انرژی‌منفی‌بدن‌خودمن‌اگه‌دخترمو‌ وقتی‌یازده‌سال‌و‌نیمش‌بود‌که ...

چقد حرفاتون امیدوار کننده بود

من که دیگه از استرس و نگرانی نابود شدم نمیدونم چیکار کنم

دکتر احمقش هم که فقط بگه هورمون رشد 

دختر منم کلاس پنجمه شده😔

الان ۶ ماهه میگذره و تو این مدت ۴ سانت رشد کرده

فقط بزرگترین آرزومه که ۱۰ سانت دیگه رشد کنه

میشه بگین دخترتون اونموقع قدش چند بوده و الان چنده لطفاً؟؟؟

وزنش ک از بدو تولد زیر نمودار بود ولی قدش خوبه ... دارو هم ک فقط آذر ماه امگا۳ و زینک داد این سری هر ...

بدون اینکه آزمایش بنویسه دارو تجویز کرد؟ میخوام بدونم منم امگا 3 و زینک خودم از داروخونه بگیرم اشکال داره؟ من آخرین بار پیش دکتر اسماعیل توکلی بردم ، زینک داد بهش، اما همینطور که قبلا تو همین تاپیک گفتم ، دخترم رفت روی یه دستگاه شبیه ترازو معمولی و براساس اون از توی مانیتوری که رو میز خود دکتر بود میگوف چی بدنش کمه چی زیاده، راستی بنظرم 158 چندان کوتاه هم نیست ها

چقد حرفاتون امیدوار کننده بود من که دیگه از استرس و نگرانی نابود شدم نمیدونم چیکار کنم دکتر احمقش ...

به‌نظرم‌هورمون‌رشد‌نیاز‌نیست‌

دخترتون‌۱۰‌سانت‌دیگه‌هم‌میکشه‌

بدون‌هورمون رشد‌فقط‌شما‌باید‌بهش‌

خوب‌برسین‌از‌لحاظ‌تغذیه

تا‌۱۸‌سالگی‌‌مطمئناً‌ده‌سانت‌دیگه‌رو

میکشه.

دخترمن‌وقتی‌پریود‌شد‌قدش‌۱۴۸

بود‌الان‌بین‌۱۵۷‌تا‌۱۵۹‌قدش‌هست

هنوزم‌داره‌قد‌میکشه‌البته‌مثل‌‌چند‌ماه‌

بعد‌پریودش‌نیست‌که‌قدش‌یهویی‌رشد

کرد‌‌الان‌در‌حد‌دو‌سه‌سانته.

به‌نظرم‌هورمون‌رشد‌نیاز‌نیست‌ دخترتون‌۱۰‌سانت‌دیگه‌هم‌میکشه‌ بدون‌هورمون رشد‌فقط‌شما‌باید‌بهش‌ خو ...

موافقم، هورمون رشد میگن خوب نیست، من که سر در نمیارم، اگه دکتر بده میگم چرا، اگه نده، باز هم غر میزنم چرا نداد، امان از بی قراریه ما، مادرها ، من دکتر غدد زیادی بردم از هیشکدوم راضی نبودم، حتی موارد عادی رو نمیگفتن رعایت کنیم برای افزایش قد

موافقم، هورمون رشد میگن خوب نیست، من که سر در نمیارم، اگه دکتر بده میگم چرا، اگه نده، باز هم غر میزن ...

من‌کسایی‌‌رو‌تو‌بعضی‌تاپیکها‌دیدم‌

دخترشون‌تو‌سنی‌که‌دخترم‌پریود‌شده‌

اونا‌هم‌پریود‌شدن‌بعد‌مامانشون‌بردشون

دکتر‌جلو‌پریود‌و‌گرفته‌‌هورمون‌رشد‌زده

بعد‌الان‌دخترشون‌هم‌قد‌دخترمنه‌

وقتی‌هم‌که‌پریود‌شدن‌تقریباً‌بعضی

هاشون‌هم‌قد‌دختر‌من‌بودن.

هورمون‌رشد‌برا‌کسایی‌که‌بلوغ‌زود‌رس

دارند‌یا‌قدشون‌کوتاه‌هستش‌‌زیر‌نمودارن

برا‌کسایی‌که‌کمبود‌هورمون‌رشد‌ندارند

زیاد‌تاثیری‌نداره‌شایدم‌به‌نظرم‌براش‌بد‌

باشه‌.