2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269176 بازدید | 1595 پست
آیا حجامت اطفال بر بلند قدی تاثیر دارد؟

هاشمی:این که گفته می شود حجامت روی افزایش قد موثر است در هیچ کدام از منابع طب سنتی اشاره نشده اما بعضی از پزشکان که حجامت را انجام دادند روی افرادی که حتی سن رشد استخوانیشان گذشته بوده گزارش کردند که بعد از انجام حجامت رشد قدی داشتند این‌ گزارش های موردی است و حتی به شیوه علمی جمع آوری نشده ولی به خاطر اینکه چنین اثری مشاهده شده بعضی افراد خودشان مراجعه می کنند که حجامت شوند برای افزایش رشد قدی،توسط پزشک ها پروتکل هایی طراحی شده مثلا اول حجامت عام بعد کمر بعد ساقین بعد حجامت زیر قوزک های پا، این ها به صورت تجربی است و متاسفانه با وجود این که اثرات موردی مشاهده شده هیچ کدام از همکارهایی که طی این سال‌ها این را تجویز کردند و اثر دیدند گزارش علمی برایش تهیه نکردند. 
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

ورزش برای افزایش قد : شنا، مخصوصا شنای پروانه - ورزشهای آویزی: مثل بارفیکس ، نرمشهای کششی  و تغذیه مناسب -- خواب کافی و به موقع ---- قرار گرفتن در معرض نور خورشید، یا همون خوردن ویتامین دی  (کلسیم ، فسفر، روی، امگا 3)

وجود مجموعه ای از ویتامین ها برای افزایش قد کودکان ضروری است. به این موارد ویتامین رشد می گویند که شامل ویتامین C، K، D، A و B می باشد. ویتامین D برای افزایش جذب کلسیم به استخوان ها نقش دارد. ویتامین C که به مقدار فراوان در میوه و سبزیجات یافت می شود برای استحکام استخوان ها ضروری است. همچنین ساخت بافت های اسکلتی و تاندون ها را بهبود می دهد. ویتامین K با تولید پروتئین استئوکلسین به استحکام هر چه بیشتر واحدهای کلسیم و فسفر در استخوان ها کمک می کند. در بین ویتامین های گروه B نیز موارد B و B برای پیشگیری از کوتاه قدی بسیار موثر هستند.

این لینک هم نرمشای خوبی داره https://nicandam.com/magazine/96/حجامت برای افزایش قد سن مناسب، محل بادکش، بهترین زمان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم سری اولش رو کامل خورد سری دورم، یه شب میخوره ده شب نمیخوره، از دیشب بهش گفتم که بخوره ( چه خور ...

دکتر‌ها‌‌‌برا‌خودشون‌میگن‌‌همش‌بلدن

‌انرژی‌منفی‌بدن‌خودمن‌اگه‌دخترمو‌

وقتی‌یازده‌سال‌و‌نیمش‌بود‌که‌پریود‌شده

‌بوده‌برده‌بودم‌دکتر‌‌میگفتن‌‌دیگه

‌قد‌نمی کشه‌نمیدونم‌بیا‌جلو‌پریودشو

‌بگیر‌واین‌چیزا‌ولی‌الان‌از‌اون‌موقعه‌تا‌الان‌

‌‌ده‌دوازده‌‌سانت‌قد‌کشیده‌و‌هنوزم‌منتظرم

باز‌قد‌بکشه.

یه‌ورزشایه‌کششی‌هست‌که‌‌قد‌رو‌بلند‌میکنه

میگن‌تا‌سن‌۴۰‌سالگی‌جاداره‌با‌این‌ورزشا‌قد

کشید‌من‌این‌ورزشا‌رو‌دارم‌‌‌بهش‌میگن

گروتالر‌داینامیک‌دخترم‌میخواد‌تابستان

ورزشا‌رو‌که‌یه‌دوره‌دو‌سه‌ماهه‌است‌رو‌انجام

بده‌‌‌‌تا‌شاید‌قد‌بکشه‌با‌این‌ورزشا.

یه‌ورزشایه‌کششی‌هست‌که‌‌قد‌رو‌بلند‌میکنه میگن‌تا‌سن‌۴۰‌سالگی‌جاداره‌با‌این‌ورزشا‌قد کشید‌من‌این‌ور ...

این‌پکیجی‌که‌من‌دارم‌همونایی‌که‌تو‌

بعضی‌کانال‌ها‌به‌فروش‌میرسه.

رزدینال جان ، به نظر میاد استعداد داری که وزن زیاد کنی، اشتهات برای خوردن زیاده؟ دختر کوچکترم هم وزن ...

من جلوی خودمو میگیرم ب جون خودم بجز غذای فست. فودی ک. اصن شاید دو ماه یبار بخورم فقط اون موقع ی کوچولو نوشابه میخورم اصن نمیخورم 

ظهرا اگ خیلی بخورم 10 قاشق 

شام همش حاضری ی تیکه نون با نون پنیری چیزی 

عصرا هم ک میوه. خرما میخگرم اصن زیاد چیز نیمخورم ورزشم میکنم 

هیچی نمیش 😶

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
نارنین‌جان‌اسم‌دارو‌هارو‌نگفتی که دکتر‌حجامت‌داده‌به‌دختر‌خانمتون.

یادم رفته بود، الان گفتم بچه ها عکس گرفتن برام واتساپ کردن، داروها هیچ ربطی به افزایش قد ندارن و همشون گیاهی بودن.

1- هربال تونیک  2- حب بارد روزی یکی  3-شربت سوداک+آب + کاسنی 4-روغن مصطکی به سر دل و دور ناف !!!!!!!!    خودش داروخونه داشت باید از خودشون تهیه میکردم

من جلوی خودمو میگیرم ب جون خودم بجز غذای فست. فودی ک. اصن شاید دو ماه یبار بخورم فقط اون موقع ی کوچو ...

آفرینننن، عاااالیه ، چقدر خوووب ، راستی یه نکته مهم تو غذا خوردن جویدنه، خوب جویدن خیلی مهمه، دخترم اغلب میگه یادم بنداز ، بجوم چون فقط قورت میدم  

مامان مهرسا جان من دقیق یادم نیست زمان علائم تا شروع پری، شاااید حدود یه سال حالا چن وقت کمتر یا بیش ...

ممنون عزیزم جوابم دادین ..انقد ک دکتر ب دکتر رفتم و جواب سربالا دادن خودمم باورم شده حساسم... دخترم ۸ سال و ۲ ماهش از ۷ سال و نیم کم کم علامت هاش شروع شد ولی کامل چکاب هورمونی شد عکس مچ دست هم ۶ ماه بزرگتر نشون داد ک گفت طبیعی این اختلاف ... دکتر میگه عجله برای دارو نداشته باش باید صبر کنی تا روند ش مشخص بشع طبق اون دارو میدیم ... قدش ۱۳۰ و وزن ۲۴ کیلو  حدودا ...  الان رو نمودار ولی زودتر بالغ بشه مینرسم کوتاه بمونه‌.. دکترهایی ک من هم بردم شاید رو هم ۵ دقیقه هم ندیدن فقط گفت سالم بچه استرس ندین برین..

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
ممنون عزیزم جوابم دادین ..انقد ک دکتر ب دکتر رفتم و جواب سربالا دادن خودمم باورم شده حساسم... دخترم ...

چه خوب که رو نموداره، دختر من همیشه زیر استاندارد نمودار بود، رژیمهای غذایی که من از دکتر گرفتم برنامه ها ، همه رو تو همین تاپیک گذاشتم، خوب بخون و اگه تونستی براش اجرا کن، راستی بهم گفته بود غذا هم هر وعده باید تازه بپزم و غذای مونده ی امروز رو فردا نخوره،(که من شاغلم و اغلب غذارو زودتر میپزم و آماده میزارم یخچال) اما شما اگه تونستی حتما رعایت کن، ویتامینهای بدنش هم تحت نظر دکتر براش بگیرید، ایشالا به قد دلخواهتون میرسه، راستی قد خودتون و همسرتون چنده؟

خانمی شما چند بار یا چند سال حجامت و بادکش رو انجام دادین که قدش 190 شد؟؟ و تهران هستید؟ کدوم مرکز ...

بله تهرانم 

ولی بردم دکتر بلاغت تو قم کارش تمیزه 

شاید دو بار حجامت ‌دوبار هم بادکش کمر کرد 

اگه از حجامت میترسه ،کمرش رو همون بادکش کنه خوبه 

البته زیر ۱۷سال انجام بده بهتره ،همزمان ورزش هم بکنه

انشاله که نتیجه بگیرید😊

بله تهرانم  ولی بردم دکتر بلاغت تو قم کارش تمیزه  شاید دو بار حجامت ‌دوبار هم بادکش کمر ...

توی قم ، خود دکتر کار حجامت رو انجام داد؟؟ من فک میکردم تکنسین حجامت میکنه، دخترم ترسو که هست اما میبرمش فقط گفتن نباید پریود باشه که الان هست، اگه بخوام نیمه دوم ماه قمری انجام بدم میره برای 8اردیبهشت به بعد، نمیدونم نیمه دوم ماه قمری رو لازمه رعایت کنم؟؟؟