من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
من اتفاقا دوست دارم وزنم ۶۰ بشه ولی فک کنم ژنتیکم به پدرم رفته که هرچی میخورم وزنم تکون نمیخوره😂😂 ...
وای من ایقد دوست دارم هم. وزن شما بشم
😂
هرکاری میکنم نمیشه
من زیاد درس نمیخونم صبح تا ظهر ک کلاس
بعدم اگ. نوشتی چیزی باش مینویسم یا اگ امتحان باش میخونم
بعدم گوشی 🤦♀️😂
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
یادت چند سالت بود ک سینه هات رشد کرد یا معذرت میخوام موهای زائد دراوردی؟؟
مامان مهرسا جان من دقیق یادم نیست زمان علائم تا شروع پری، شاااید حدود یه سال حالا چن وقت کمتر یا بیشتر زمان میبره،دخترتون چند سالشه و قدش چقدره؟ من که دکترای غدد زیادی بردم دکتر ربانی هم که تعریفشو تو همین تاپیک گفتم، دکترای غدد هییچچچ کاری برام نکردن، حتی توصیه های ساده مثل زود خوابیدن ورزش کردن رو هم نمگفتن
معمولا فک کنم نزدیک پریودیم بود یعنی از پریودی زودمه که قدم رشد نکرد؟
مهتا جان ، اصلا انرژی منفی نده، اگه میتونی بهش فکر هم نکن، سن خوبی هستی، اما میدونی قد 160 برای خانمها بسیاااار نرماااال و عااالی هست دختر گلم، مراقب ذهنت هم باش ، امیدوارم رشد کنی، اگه دکتر رفتی و چیزی تجویز کرد ممنون میشم بیای تو همین تاپیک به اشتراک بذاری
من 14 سالم کلاس نهمم هم قد شما شما لاغری من ک ن 60 کیلو ام از هردو جهت رنج میبر ...
رزدینال جان ، به نظر میاد استعداد داری که وزن زیاد کنی، اشتهات برای خوردن زیاده؟ دختر کوچکترم هم وزنش 60، نسبت به خواهرش خیلییی خوش اشتهاست، به قول خودش میگه دهنم باید مرتب بجنبه، میگم میوه بخور هویج بخور ، اما صاف میره سراغ غذا، خواهر بزرگترش که وزنش 49 هست اصلا از سس ها استقبال نمیکنه چه قرمز چه سفید ، پیتزا بدون سس میخوره، نوشابه دلستر لب نمیزنه ، اما این ... هم دلش میخواد وزن کم کنه، هم جلوی خودشو نمیگیره
دخترم سری اولش رو کامل خورد سری دورم، یه شب میخوره ده شب نمیخوره، از دیشب بهش گفتم که بخوره ( چه خوردنی، با قیچی قندشکن ریز ریز میکنه) دکتر غدد میگوف هم قد خودت نمیشه ، امیدوارم زر زده باشه و با زحمتهایی که میکشم 160 بشه، ویتامین دی هم شروع کردم، بارفیکسش هم افتاده بود دوره نصبش کردم
بهترین زمان حجامت: بهار و پاییز است چون حجامت روشی است که خون، مایعات و مقداری از مواد و حرارت بدن را خارج میکند یعنی یک اثر سردی و خشکی در بدن به جا میگذارد. پس تابستان و زمستان گویا خییلییی مناسب نیست. ولی با در نظر گرفتن شرایط زندگی هر کس اگر بدانیم سرمای زمستان یا شدت گرمای تابستان اثر قابل توجهی را بر بدنش نمیگذارد مثلا خانه با دمای معتدل است و محل کار با دمای معتدل است و در فضای باز هم کمتر قرار میگیرد ممکن است در فصلهای دیگر هم حجامت انجام شود، که این را پزشک می تواند تشخیص دهد
روز مناسب برای حجامت : بُعد وضعیت نجومی است که ما اگر وضعیت نجومی را بر اساس ماههای قمری بخواهیم لحاظ کنیم توصیه شده است که در نیمه دوم ماه قمری انجام حجامت بهتر است.فرقی نمیکند که دمای محیط سرد یا گرم باشد یا معتدل، آن وضعیت نجومی که بر اساس گردش زمین و گردش ماه به وجود میآید یک قاعده دیگری دارد و در هر فصل اگر قرار باشد که حجامتی انجام شود بهتر است که از 14 ماه قمری به بعد انجام شود.