2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269184 بازدید | 1595 پست
من 14 سالم کلاس نهمم  هم قد شما  شما لاغری من ک ن  60 کیلو ام از هردو جهت رنج میبر ...

من وزنم ۵۴ بود یهو شدم ۵۱

شما مثل من از قدت رنج میبری؟

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا فک کنم نزدیک پریودیم بود یعنی از پریودی زودمه که قدم رشد نکرد؟

اره منم دقیقا کلاس پنجم پریود شدم دیگه موندم ک موندم همه میگفتن رشد میکنی ولی از ۱۲ سال به بعد ۱ سانت هم اضاف نشدم البته ورزش نمیکردم... ولی بلوغ زودرس کوتاهی قد میاره دخترم هم علامت بلوغ زودرس داره باید چند ماه دیگه دوباره چکاب ببرمش اگ علامتها ش پیشرفت کرد اممول بزنه ک جلو بلوغ بگیره وگرنه قدش کوتاه میشه 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
من وزنم ۵۴ بود یهو شدم ۵۱ شما مثل من از قدت رنج میبری؟

خوشبحتالت چ خوش. هیکلی 

من بیشتر از هیکلم رنج میبرم 

بیخیال اینا خوب. میش

بگو کارای روزمره چ میکینی

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
اره منم دقیقا کلاس پنجم پریود شدم دیگه موندم ک موندم همه میگفتن رشد میکنی ولی از ۱۲ سال به بعد ۱ سان ...

الهی

اگه واقعا فکر میکنین بلوغ زود رسه زودتر به فکرش باشین..منم فک نکنم قدم دیگه رشد کنه..بعد امتحاناتم قراره یه سر دکتر برم

همون ۱۸۰ خوبه . زیادشم خوب نیس ۱۹۰ می شه دراز بی مصرف . 

وااای نه خیلی هم عالی به نظرم... مرد بلند قد جذاب تر  فقط باشگاه بره ک ورزشکاری و توپر بشه 

خوشبحتالت چ خوش. هیکلی  من بیشتر از هیکلم رنج میبرم  بیخیال اینا خوب. میش بگو کارای روز ...

من اتفاقا دوست دارم وزنم ۶۰ بشه ولی فک کنم ژنتیکم به پدرم رفته که هرچی میخورم وزنم تکون نمیخوره😂😂

چطور بیخیال باشم؟وقتی همکلاسیام قدشون رو میبینم ازم بلند تره😥

کارم فقط درس خوندنه😂البته بیشتر اوقات صبح درس میخونم بعدشم درسم تموم شد میام سراغ گوشی.شما چی؟

وااای نه خیلی هم عالی به نظرم... مرد بلند قد جذاب تر  

خخخ. ن با خیلی درازم خوب نیس . اگه دراز باشی باید اندامتم رو فرم باشه یعنی متناسب .یه مرد ۲ متری باید حداقل ۱۵۰ وزنش باشه. اون طوریم غول می شه.

درمان طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها از طریق بادکش!

🔹بادکش کردن نقاط مختلف بدن می‌تواند به درمان طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها مانند کیست تخمدان، کمردرد، بیماری‌های ویروسی و عفونی کمک کند و حتی باعث افزایش قد کودکان شود. 

🔹دکتر عزیزخانی در این‌باره توضیح می‌دهد.  

@world_he

وااای نه خیلی هم عالی به نظرم... مرد بلند قد جذاب تر  فقط باشگاه بره ک ورزشکاری و توپر بشه  ...

دومتر مرد باشه باید یه همسر ۱۹۰ سانتی بگیره .

نمی تونه یه ۱۷۰ دی بگیره مثل بچش می مونه

الهی اگه واقعا فکر میکنین بلوغ زود رسه زودتر به فکرش باشین..منم فک نکنم قدم دیگه رشد کنه..بعد امتحا ...

الان ۶ ماه مرتب پیگیرم ۳ تا دکتر همزمان میبرم میگم شاید دارو نده دوباره دکترش عوض میکنم  میگن زود برا دارو باید جهش رشد داشته باشه اگ علامت ها اهسته باشه فعلا امپول نمیدیم  بلاتکلیف موندم بخدا

الان ۶ ماه مرتب پیگیرم ۳ تا دکتر همزمان میبرم میگم شاید دارو نده دوباره دکترش عوض میکنم  میگن ز ...

انشالله زودتر حل بشه

شما که زود پری نشدین..شاید عمه هاش زود پری شدن؟چون من تو این زمینه به مامانم رفتم..چون اونجور که بهداشت تو مدرسمون میگفت اینا وراثتیه

خخخ. ن با خیلی درازم خوب نیس . اگه دراز باشی باید اندامتم رو فرم باشه یعنی متناسب .یه مرد ۲ متری بای ...

الان سنت کمه بعدا ک جا افتاده بشی به قدت افتخار میکتی ‌‌‌‌‌.. 

دومتر مرد باشه باید یه همسر ۱۹۰ سانتی بگیره . نمی تونه یه ۱۷۰ دی بگیره مثل بچش می مونه

۲۰ سانت اختلاف ک خیلی خوبه... ی نظر سنجی کنین از خانم ها می بینین ک ملاک زیبایی ی مرد اول قدش