2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269225 بازدید | 1596 پست

من یه راهی رو برای پسرم امتحان کردم و واقعا نتیجه گرفتم چون خانواده همسرم قد بلند نیستن واستخوان بندی پسرم به اونا رفته بود همیشه نگران بودم قدش کوتاه بمونه ولی با این روش خدا روشکر پسرم الان که ۱۷سالشه ۱۹۰ قدشه خودم ۱۶۵شوهرم ۱۷۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قد میکشی من ۱۴سالم بود ۱۵۵قدم بود الان که ۱۸سالمه شدم ۱۸۵

اخ میترسم قد نکشم 

حدود یک ساله قدم همین مونده 

شما کار خاصی کزدی؟ 

اخ من مامان بابام زیاد قد بلند نیستم مامانم 163 بابام 172

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

خانم ها خواهش میکنم این سوالم جواب بدین خیییییلی برام مهم و حیاتی... از سنی ک سینه های بچها تون جونه زد ( ن ک رشد کنه ) فقط برجستگی ش مشخص شد تا پریودی ش چند سال طول کشید  علامت بلوغ دخترم ۶ ماه روح و روانم بهم ریخته همه دکترها میگن طبیعی ولی میترسم رشد نکنه زود بالغ  بشه و قدش کوتاه بشه

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
من یه راهی رو برای پسرم امتحان کردم و واقعا نتیجه گرفتم چون خانواده همسرم قد بلند نیستن واستخوان بند ...

بخوانید از (افزایش طول قد با حجامت وبادکش):

🔹️دانشمندان مي گويند: رشد بدن پس از بيست سالگي متوقف مي گردد و اين منجر به آن مي شود كه بدن نتواند از بخشي از خون فاسد كه در آن سم انباشه شده رهايي يابد.

🔹️مخصوصا در ناحيه كمر كه بدون تحرك است. با افزايش گلبولهاي پير در خون، گردش خون دچار مشكل مي شود و در نتيجه كاركرد ديگر دستگاههاي بدن نيز دچار مشكل مي شود

➕محل حجامت افزايش قد ساكرال كمر است و خوردن ٧ بادام خام صبحانه ها.

حجامت كمر ساكرال در افراد كمتر از ١٧ سال باعث افزايش ١٠ تا ١٢ سانتي قد ميشود.

دکتر محمودی

@world_he

من از تابستون پارسال تا الان قدم حتی یه سانت هم رشد نکرده😭همکلاسیام که قدشون ازم کوتاه تر بود الان ...

یادت چند سالت بود ک سینه هات رشد کرد یا  معذرت میخوام موهای زائد دراوردی؟؟

یادت چند سالت بود ک سینه هات رشد کرد یا  معذرت میخوام موهای زائد دراوردی؟؟

معمولا فک کنم نزدیک پریودیم بود

یعنی از پریودی زودمه که قدم رشد نکرد؟

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
پسرم .

پسری خجالت میکشی؟؟؟ وااا نه معلوم ک مرد باید بالا ۱۸۰ باشن من ارزوم پسرم هم قد شما بشه زیر ۱۸۰ راضی نیستم 😁

من ۱۴ سالمه کلاس هشتمم قدم ۱۶۰ هست😭خیلی رنج می برم..دخترتون و درک میکنم.احتمالا بعد از امتحانات دکت ...

من 14 سالم کلاس نهمم 

هم قد شما 

شما لاغری من ک ن 

60 کیلو ام از هردو جهت رنج میبرم 😂🤦‍♀️ کلاس هفتم پریود شدم 12 13 سالم بود

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗