2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269136 بازدید | 1595 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای دختر من دقیق ۲ سال طول کشید بین جونه زدن سینه وپریودشدنش

وای خاک تو سرم خبلی کمه...خودمم تقریبا ۲ سال شد ولی دکتر نمیدونم چرا امپول نمیده میگه طبیعی😣

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
سلام‌این‌‌تاپیکه‌برام‌‌عجیب‌بود‌برا‌شما‌هم همینطور؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/248 ...

ممنون فاطمه جان تاپیک خوبیه، بنظرم استارتر درست میگه، مطالب تاپیکش، همین نتیجه ای هست که تا الان به دست آوردم و من تا الان چند میلیون پول دادم به دکتر تا همینا رو بگه، تقویتی ورزش کششی، تغذیه مناسب، فقط همین

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
انشاالله که بکشه ولی بدبختی دیر میخانه اما تغذیه واقعا چیزی براش کم نزاشتم 

دریا جان بالاخره رفتیم حجامت، گفت باید اول خودت حجامت کنی تا منم حجامت کنم، دیگه مجبور شدم روزه نباشم اون روز، فقط به شما گفتن نیمه دوم ماه قمری حجامت کنی، به تاریخش توجه میکنی؟

سلام‌این‌‌تاپیکه‌برام‌‌عجیب‌بود‌برا‌شما‌هم همینطور؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/248 ...

حجامت خودم کلی خون اومد خانمه گوفت رقیقه خونت اما برای دخترم خیلییی کم اومد، دکتر حجامتشون میگوف یه مورد بوده خانمه بیست و دو یا سه ساله، که 4 سانت افزایش قد داشته !!

وای خاک تو سرم خبلی کمه...خودمم تقریبا ۲ سال شد ولی دکتر نمیدونم چرا امپول نمیده میگه طبیعی😣

به حجامت فکر کردی برای افزایش قد ، چیزی شنیدین؟

انشاالله که بکشه ولی بدبختی دیر میخانه اما تغذیه واقعا چیزی براش کم نزاشتم 

دریا جان شما هم همراه دخترت تو اتاق هستی؟ می بینی که چقدر خون میاد، برا دخترم خیلییی کم و سفت بود خونش، به نظرم خوب تیغ نزد، پشت خودم خیلی جای تیغش از دخترم بیشتر بود، اونوقت برای اون طفلی کبود شده جاش، دستشو نمیتونه راحت تکون بده، نمیدونم چرا جای تیغ اون کم بود، اونوقت میگه چرا خون نمیاد خوب تیغ نزده بود ؟؟؟ نمیدونم والا شایدم غلظت خونش زیاد بود!!!!

راستی شما بجز حجامت بادکش هم میکنید، گویا حجامت و بادکش کنار هم مهمه، دکتره میگوف یه روز درمیون بادکش کردن مهمه !!! نمیدونم هزینه بادکش چقدره، من برای حجامت 70هزار تومن دادم. دکتره طب سنتی میگوف خانمه که بیمارش بوده بیستو دو یا سه ساله ،  4 سانت افزایش قد داشته

دریا جان شما هم همراه دخترت تو اتاق هستی؟ می بینی که چقدر خون میاد، برا دخترم خیلییی کم و سفت بود خو ...

برای دختر منم اینطوری هست وحتی خودمم این ماه با بچه ها انجام دادم خیلی کم خون اومد خانمه میگفت غلظت خون داری باید چند بار حجامت رو تکرار کنی ببین بهش غذاهای گرم وتر بده به منم اینطوری گفتن که زیاد خوردن غذاهای سرد وخشک وگرم خشک باعث میشه خون غلیظ شه وخوردن هرچیزی که گرم وتر هست از غذا گرفته تا میوه و....باعث میشه خون رقیق شه 

ودرمون سوالت که خودمم همراهش میرم آره خودمم هستم هروقت حجامت انجام میده