2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269179 بازدید | 1595 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب خوردن دیگه چیه، همششش باید بگم آب خوردی، آب هم بدم دستش یه ساعت لیوان تو دستش میمونه، خواااب اینق ...

تنها کسی که درکت میکنه من بدبختم که پدرم درومد 

منم دلم میخاد بشینم زار بزنم تف به این شانس من هیچ کس اندازه من به بچه نمیرسه افسردگی گرفتم کلا بخدا موهای سرم روز به روز داره سفید تر میشه آخه من چه گناهی کردم خدا

من خودم وقتی ۱۶سالم بود میخوردم  جنسینگ از عطاریا بخر  جنسینگ مثل ریشه هست  مزش تق ...

سلام عزیزم خوبی این جنسینگ که میخوردی چه رنگی بود ؟ ومزش چطور بودپودر سفید بود؟ وچه موقعی از روز میخوردی 

ویه سوال دیگه قدتون چند بود قبل از خوردنش وبعدش چقد قد کشیدید ممنون میشم جواب بدی 

تنها کسی که درکت میکنه من بدبختم که پدرم درومد  منم دلم میخاد بشینم زار بزنم تف به این شانس من ...

عزیزم، پس همدیگه رو خوب درک میکنیم، فقط دختر شما چند سالشه و قدش چقدره؟ ساعت خواب رو رعایت میکنه، ورزش کششی تو برنامش هست؟

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
عزیزم، پس همدیگه رو خوب درک میکنیم، فقط دختر شما چند سالشه و قدش چقدره؟ ساعت خواب رو رعایت میکنه، ور ...

دختر من ۲ماه دیگه ۱۴ سالش میشه قدشم ۱۵۳

ساعت خوابو اصلا تا وقتی خودم دیگه صدام دربیاد

ورزشم اصلا از وقتیم کرونا اومد درساشون مجازی شده بدتر فقط میشینه یه گوشه الان قصد کردم براش برنامه بریزم به زورم شده ورزش کنه جدای از قد برای سلامتیشم بده 

دختر من ۲ماه دیگه ۱۴ سالش میشه قدشم ۱۵۳ ساعت خوابو اصلا تا وقتی خودم دیگه صدام دربیاد ورزشم اصلا ا ...

دختر من 14 سالو 4 ماهشه، تاریخ تولدش آذر 85 هست، قدش هم شاید 155، دختر شما باید متولد نیمه اول سال 86 باشه بنظرم، میشه کلاس هشتم ؟؟؟

دختر من ۲ماه دیگه ۱۴ سالش میشه قدشم ۱۵۳ ساعت خوابو اصلا تا وقتی خودم دیگه صدام دربیاد ورزشم اصلا ا ...

دیروز نزدیک خونه یه مرکز حجامت پیدا کردم، گفت حجامت جلسه 50 هزار تومن، شما خاطرتون هست هزینه حجامت چقدر میدادید؟ بعد گفتم برا دخترم برا افزایش قد، گفت اگه برا خودتون بود همین الان انجام میدادیم، اما برا بچه ها حتما باید دکتر ببینه، وقت دکترمون هم پره بعد از تعطیلات 4شنبه 18 فروردین بیا !!! خیلی دوست دارم لااقل یه ویزیت ببرم ، شاید اگه بشه برم یه مرکز دیگه، 

خیلی سرم شلوغه ، حداقل تا 4 سرکارم برم خونه حدودای 6 تا یه چیزی بزارم برا شام و فردا ناهارو ، جمع  کنم ، زود بیهوش میشم، بنظرم تا الان هم دیر شده برا حجامت