2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269197 بازدید | 1595 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سرم شلوغه ، حداقل تا 4 سرکارم برم خونه حدودای 6 تا یه چیزی بزارم برا شام و فردا ناهارو ، جمع &n ...

نه دیر نشده چرا دیر بشه ببین از روز قبل یه غذا آماده کن تا روز بعد راحت باشی دغدغه غذا پختن نداشته باشی اگه بتونی یه مرکز طب سنتی پیدا کنی دخترتون ببری همین اسفند یه نوبتش انجام بده اگرم نتونستی عیب نداره سر حوصله برنامه ریزی کن برای بعد از تعطیلات توی فروردین ماه ببرش وبه امید خدا شروع کن حجامتشو 

نه دیر نشده چرا دیر بشه ببین از روز قبل یه غذا آماده کن تا روز بعد راحت باشی دغدغه غذا پختن نداشته ب ...

ممنون دریا جان، ایشالا در اولین فرصت میبرمش برا حجامت، شما تا الان چند جلسه حجامت انجام دادین شما ؟؟

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

یه چیزی !!!! براش پودر سنجد گرفتم، نگو بچه چند روزی درگیر یبوسته هیچی نمیگه، تا دیگه کم آورده، دیشب بهم گوف ، بنظرم خودم دلیل یبوستش همون پودر سنجده، خیلییی عصبی و ناراحت بود طفلی

عیب نداره عزیزم بهش خاکشیر بده برای یبوستش بعدم حجامت من از پارسال دارم انجام میدم 

چه طولانی پس این طور نیست که با یکی دو مرحله کافی باشه !!! هر بار جای قبلی رو حجامت میکنن ؟ شده تا حالا جای حجامت باقی مونده باشه

چه طولانی پس این طور نیست که با یکی دو مرحله کافی باشه !!! هر بار جای قبلی رو حجامت میکنن ؟ شده تا ح ...

ببین اولش حجامت عام قدی هست که بین دوتا کتفه بعد میشه ماهی یکبار که به ترتیب کمر وزانو وساق پا وپشت گوش 

تموم که میشه میره دوباره سال بعد به همین منوال البته توی زمستون وتابستون حجامت نمیکنن مگر دکتر تجویز کنه 

ببین اولش حجامت عام قدی هست که بین دوتا کتفه بعد میشه ماهی یکبار که به ترتیب کمر وزانو وساق پا وپشت ...

دریا جونم ممنونم خوب و کامل گفتی ، پس ماهی یه بار ایشالا حجامت داره، بین دوکتف،  بعد کمر بعد زانو و بعد ساق پا و پشت گوش، جاشون نمی مونه که دریا جونم درسته؟؟

دریا جونم ممنونم خوب و کامل گفتی ، پس ماهی یه بار ایشالا حجامت داره، بین دوکتف،  بعد کمر بعد زا ...

خواهش میکنم آره عزیزم ماهی یکبار اگه دکتر صلاح ببینه ممکنه دوهفته یکبار باشه به ترتیبی که گفتم انجام میدن تموم که شد میره برای سال بعد اگه طب سنتی ببری در کنارش بهت 

یه سری کارها هم طبق مزاج دخترتون میگه که باید انجام بدی 

جاشم نه برای دختر من که نموند

خواهش میکنم آره عزیزم ماهی یکبار اگه دکتر صلاح ببینه ممکنه دوهفته یکبار باشه به ترتیبی که گفتم انجام ...

اینم برم ببینم چی میشه، من که به 5 سانت دیگه رشد هم راضی هستم، فقططط 5 سانت

https://uupload.ir/files/p30q_2021-03-27_at_10.59.17_am.jpeg

اینم دستخط دکتر، زیاد خوانا نیست اما شماره 9 در مورد سوپ بلغور جوی دو سر ، مرغ +رشته سوپ + هویج + سیب زمینی+.....؟ آب قلم