2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269176 بازدید | 1595 پست
فقط دوتا سوال دارم کسیو میشناسین یا اونجا توی مطب کسی بوده بالای شونزده هیفده سال ازش راضی باشه یا ...

دختر خوب خودم ویزیتت کردم همه راهو چاهو گفتم که، فقط یه نکته مهم دیگه ، میتونی مکمل و تقویتیهای لازم رو هم زیر نظر یه دکتر شروع کنی، کلسیم ، آهن ، زینک، فولیک اسید، ال آرژنین مخصوصا، از داروهایی بود که از هر کی پرسیدم همینا بود، تقریبا، تقریبا برای همه یکی بود، 

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
فقط دوتا سوال دارم کسیو میشناسین یا اونجا توی مطب کسی بوده بالای شونزده هیفده سال ازش راضی باشه یا ...

یه دکتر خوب نهایت ویزیتش با آزمایش و تجویز دارو فک نکنم به سیصد چهارصد هزار تومن برسه هزینش ، بنظرم این فقط ویزیتش با مخلفاتش حدود یه میلیون پیاده میکنه ، باز هم هر طور صلاح میدونی، اگه رفتی حتماااا بیا بگو چه کردی، چی گفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تهران هستید ؟؟

دختر خوب خودم ویزیتت کردم همه راهو چاهو گفتم که، فقط یه نکته مهم دیگه ، میتونی مکمل و تقویتیهای لازم ...

اره مرسی عزیزم خیلی لطف کردی به خیلیا مخصوصا من کمک کردی ولی من شونه هام افتادس گودی کمر دارم فک قوزم داشته باشم که همه ی اینا حداقل چهارسانت جز تغذیه روی قد تاثیر داره اگه بخام برم پیشش بخاطر همینه

خودشم میگفت که تغذیه هرکسی باهم فرق داره

فقط واسم دعا کن اگه تونستم برم جواب بده

یه دکتر خوب نهایت ویزیتش با آزمایش و تجویز دارو فک نکنم به سیصد چهارصد هزار تومن برسه هزینش ، بنظرم ...

من میرم پیشش اگه تا سال اینده جواب داد قول میدم توی همه ی تاپیکا مخصوصا اینجا به همه بگم که رشد کردم 

من وقتی که صفحه رشدم بسته بود بدون دکتر تونستم چهارسانت قد بکشم بخاطر همین مطمعنم اگه برم پیش این دکتره تا سال اینده حداقل هفت سانت قد بکشم

من میرم پیشش اگه تا سال اینده جواب داد قول میدم توی همه ی تاپیکا مخصوصا اینجا به همه بگم که رشد کردم ...

عزیزم، آفرین به پشتکارت، ایشالا حتما همونی میشه که میخوای ، چرا که نه، کی قصد داری بری؟ لطفا وقتی رفتی حتما بیا بگو، منتظرت هستم

مرسیی من توی این ماه ها یا بعد از عید میرم وقتی که برم حتما میام بهتون میگم

خیلی هم خوب، الان هم فرصت رو از دست نده، امیدوارم اینایی رو که گفتم حتما انجام بدی، معلومه خیلی مصمم هستی ، برعکس دخترم که قدر لحظات رو نمیدونه، هرچی میگم حیفه کارای به این سادگی ، خوابیدن به موقع ، آب خوردن، خوردن دارو،  هیچچ کدوم رو اهمیت نمیده، اما شما که خودت داوطلب هستی و پیگیر هستی حتما ، تمام موارد رژیم رو هم که نوشتم رعایت کن، راستی پودر سنجد هم براش خریدم، شما هم بخور دختر خوب، منتظرم ببینم کی میری پیش توکلی و چی بهت میگه، فقط بهش نگو رژیم رو داری، دکترا خوششون نمیاد عصبانی هم میشن

خیلی هم خوب، الان هم فرصت رو از دست نده، امیدوارم اینایی رو که گفتم حتما انجام بدی، معلومه خیلی مصمم ...

اره من مصمم ولی حیف خانوادم به فکرم نیستم من شیرو پودر سنجد با عسل میخورم چند روزه تکواندو هم میرم من حتما باید تا سال بعد هعت سانت رشد بکشم به توصیه شماهم هر روز قمقمه اب میخورم کاش منم توی سن دختر شما با همچین خانواده ایی داشتم 

امیدوارم هم من هم دختر شما به صدوشصت برسیم 

چشم بهش نمیگم

اره من مصمم ولی حیف خانوادم به فکرم نیستم من شیرو پودر سنجد با عسل میخورم چند روزه تکواندو هم میرم م ...

موفق باشی گلم . منتظرم بیای بگی دکتر چی گوف

اره من مصمم ولی حیف خانوادم به فکرم نیستم من شیرو پودر سنجد با عسل میخورم چند روزه تکواندو هم میرم م ...

راستی ورزشای کششی یادت نره ، سرچ بزنی کلی نرمش کششی میاره، تو همین نی نی سایت هم یه تاپیک سرچ  زده بودم، یه آقایی کلی عکس تمرینای کششی خوب گذاشته بود، ورزشای کششی رو هم جدی بگیر

راستی ورزشای کششی یادت نره ، سرچ بزنی کلی نرمش کششی میاره، تو همین نی نی سایت هم یه تاپیک سرچ   ...

اون ورزشایی که شما لینکشو گذاشته بودین امروز شروع کردم جز این توی گوگل پلی ورزش کششی که واسه ی قد خوبه دانلود کردم سه هفتس که هرروز میرم اون ورزشارو جز ایناهم تکواندو میرم امیدوارم نتیجه بگیرم