من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر جلسه 250 چخبره، من که 4 یا شاید هم 5 جلسه رفتم، امیدوارم لااقل به 160 برسه، به خدا باید دونه دونه موهامو بکنم از دست دخترم، قرصای ال آرژنینش رو نمیخوره انگار قرصا اینو میخورن
آب خوردن دیگه چیه، همششش باید بگم آب خوردی، آب هم بدم دستش یه ساعت لیوان تو دستش میمونه، خواااب اینقده تو سر خودم میزنم دختر ساعت 12شد ساعت یک شد بخواب
اونوخ میان تو دایرکت اینستا همش میپرستن شما راضی بودین؟ دخترتون رشد داشت؟ چی بگم ، خیلی مفصله خوب زحمت بکشین این چن صفحه نظراتمو بخونین ، دونه دونه که نمیتونم توضیح بدم، اینقده بدم میاد ، لجم میگیره، لینک اینجا رو میدم ، میگن نه برامون توضیح بده ، نه لازمه زحمت بکشن، وقت بزارن برن تا اونجا، نه هزینه، 4 تا خط جمله هم سختشونه بخونن واقعا که