2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269172 بازدید | 1595 پست
نه چون من اونو زدم نوشته بود باید مدیر تاییدش کنه اول بخاطر همین فک کنم اینجا بیاد عکس

نه دخترم ، باید لینک آپلود عکس باشه، اون که تایید مدیر رو میخواد عکس کاربریه

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چون من اونو زدم نوشته بود باید مدیر تاییدش کنه اول بخاطر همین فک کنم اینجا بیاد عکس

https://uupload.ir/files/ygck_capture2.jpg

سلام عزیزم خواستم ببینم تو این مدت که دخترتون پیش دکتر توکلی بردین نتیجه داده؟ چقد قدش بلند شده؟

عکس دستگاههای توکلی رو گذاشتم

بنظر شبیه دستگاههای فیزیوتراپیه، کسی میدونه چی هستن اینا، باور کن سایر فیزیوتراپ ها هم میتونن این کارو بکنن

هر جلسه 250 چخبره، من که 4 یا شاید هم 5 جلسه رفتم، امیدوارم لااقل به 160 برسه، به خدا باید دونه دونه موهامو بکنم از دست دخترم، قرصای ال آرژنینش رو نمیخوره انگار قرصا اینو میخورن   

آب خوردن دیگه چیه، همششش باید بگم آب خوردی، آب هم بدم دستش یه ساعت لیوان تو دستش میمونه، خواااب اینقده تو سر خودم میزنم دختر ساعت 12شد ساعت یک شد بخواب   

اونوخ میان تو دایرکت اینستا همش میپرستن شما راضی بودین؟ دخترتون رشد داشت؟ چی بگم ، خیلی مفصله خوب زحمت بکشین این چن صفحه نظراتمو بخونین ، دونه دونه که نمیتونم توضیح بدم، اینقده بدم میاد ، لجم میگیره، لینک اینجا رو میدم ، میگن نه برامون توضیح بده     ، نه لازمه زحمت بکشن، وقت بزارن برن تا اونجا، نه هزینه، 4 تا خط جمله هم سختشونه بخونن واقعا که   

اونوخ میان تو دایرکت اینستا همش میپرستن شما راضی بودین؟ دخترتون رشد داشت؟ چی بگم ، خیلی مفصله خوب زح ...

فقط دوتا سوال دارم

کسیو میشناسین یا اونجا توی مطب کسی بوده بالای شونزده هیفده سال ازش راضی باشه یا جواب گرفته باشه؟

سوال دومم اینکه هرکسی که بهش مراجعه میکنه باید واسش بره جلو دوربین؟

فقط دوتا سوال دارم کسیو میشناسین یا اونجا توی مطب کسی بوده بالای شونزده هیفده سال ازش راضی باشه یا ...

نه من و دخترم جلو دوربین نرفتیم

فقط دوتا سوال دارم کسیو میشناسین یا اونجا توی مطب کسی بوده بالای شونزده هیفده سال ازش راضی باشه یا ...

یه بار که منتظر بودم برم تو اتاق، در که باز شد دیدم داره فیلم میگیره از یه پسره حدود 18 یا 20 ساله، که بنظرم دو سانت افزایش داشت