2777
2789

هر‌کدوم از ائمه حرز مخصوص داشتن

حرز امام‌جواد علیه السلام برا سلامتی و دوری بلاها خوبه

خودتون از رویه مفاتیج بنویسید و همیشه همراهتون باشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرز ینی چی؟

دعایی که همیشه همراه ائمه بوده

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
یبار ینفر بهم گف حرز امام جواد همراهت باشه منم اصلا متوجه نشدم نمیدونم کجا برم چطور از کجا پیدا کنم. ...

مفاتیح الجنان داره حرز همه ائمه رو

دیدم کسی رو که حرز امام جواد همراهش بوده تصادف شدید کرده و حتی خراش بر نداشته

خودمم چند سالیه نوشتم تو کیف همسرم هست همیشه همراهشه

من روی گوشی دارم .کههمراهم باشه ولی طبق چیزهایی که خواندم قواعدخاصی داره

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

مثلا خودم میتونم بنویسم؟ یا شخص خاصی باید بنویسه برام 

بله من خودم‌نوشتم 

هر‌کدوم از ائمه حرز مخصوص داشتن حرز امام‌جواد علیه السلام برا سلامتی و دوری بلاها خوبه خودتون از ر ...

من تو خواب سر قبر نمیدونم کی بودم یه جعبه بهم داد باز کردم حرز امام موسی کاظم بود من اصلا نمیدونستم حرز چیه