zahra_dhqn مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 892 عنوان بچها چندتا حرز داریم! خواصشم بگین 455 بازدید | 16 پست آیا میشه خودمون از اینترنت بگیریم چاپ کنیم همیشه همراهمون باشه یا اصول و قواعد خاصی داره؟ 1399/06/10 | 01:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28610 هرکدوم از ائمه حرز مخصوص داشتنحرز امامجواد علیه السلام برا سلامتی و دوری بلاها خوبهخودتون از رویه مفاتیج بنویسید و همیشه همراهتون باشه فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28610 حرز ینی چی؟ دعایی که همیشه همراه ائمه بوده فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
خزاان عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 5984 دعایی که همیشه همراه ائمه بوده یبار ینفر بهم گف حرز امام جواد همراهت باشه منم اصلا متوجه نشدم نمیدونم کجا برم چطور از کجا پیدا کنم...
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28610 یبار ینفر بهم گف حرز امام جواد همراهت باشه منم اصلا متوجه نشدم نمیدونم کجا برم چطور از کجا پیدا کنم. ... مفاتیح الجنان داره حرز همه ائمه رودیدم کسی رو که حرز امام جواد همراهش بوده تصادف شدید کرده و حتی خراش بر نداشتهخودمم چند سالیه نوشتم تو کیف همسرم هست همیشه همراهشه فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
خزاان عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 5984 مفاتیح الجنان داره حرز همه ائمه رو دیدم کسی رو که حرز امام جواد همراهش بوده تصادف شدید کرده و حتی خ ... همونو بنویسم یا چاپ کنم بذارم تو کیف پول خوبه؟
hosna92 عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 26406 من روی گوشی دارم .کههمراهم باشه ولی طبق چیزهایی که خواندم قواعدخاصی داره اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
zahra_dhqn مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 892 من روی گوشی دارم .کههمراهم باشه ولی طبق چیزهایی که خواندم قواعدخاصی داره توضیح میدی
zahra_dhqn مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 892 مفاتیح الجنان داره حرز همه ائمه رو دیدم کسی رو که حرز امام جواد همراهش بوده تصادف شدید کرده و حتی خ ... مثلا خودم میتونم بنویسم؟ یا شخص خاصی باید بنویسه برام
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28610 مثلا خودم میتونم بنویسم؟ یا شخص خاصی باید بنویسه برام بله من خودمنوشتم فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
zahra_dhqn مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 892 هرکدوم از ائمه حرز مخصوص داشتن حرز امامجواد علیه السلام برا سلامتی و دوری بلاها خوبه خودتون از ر ... من تو خواب سر قبر نمیدونم کی بودم یه جعبه بهم داد باز کردم حرز امام موسی کاظم بود من اصلا نمیدونستم حرز چیه
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28610 تاثیر داره پس! بله قطعا فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤