zizi_7966 مدیر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 عنوان دوقلوزایی | مشاهده متن کامل بحث + 7678 بازدید | 62 پست دوستانی ک دوقلودارین یاداشتین...باداروبوده یاطبیعی؟؟؟من توژنم سمت پدری ومادری دارم میخاسم بدونم چه داروهایی استفاده کردین؟؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت 1399/06/10 | 00:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس8888 عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2347 یه سال ونیم خونه خودمم...چیابخوریم مثلا؟؟معجون ودوسین میخوریم فقط پس وقتشه نینی بیاری 😍😍شیر و زرده تخم مرغ و عسل بده شوهرت بخوره خودتم اگه وزنت زیاده بیار پایین ورزش کن ویتامین ای خوبه حتما جفتتون بخورین
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 اره سینال اف دوقلوزایی میاره اکثرا وااای عزیزم...مرسی ک گفتی دعاکن دوقلوبشه😢 مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 پس وقتشه نینی بیاری 😍😍 شیر و زرده تخم مرغ و عسل بده شوهرت بخوره خودتم اگه وزنت زیاده بیار ... مرسی عزیزم لطف کردی گفتی...دعاکن دوقلوبشه😢 مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14162 وااای عزیزم...مرسی ک گفتی دعاکن دوقلوبشه😢 انشالله دختر پسر خوشگل سالم میشن😁
پرنسس8888 عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2347 سینال اف ممکنه دوقلوکنه؟؟؟اخه من۸و۹سینال اف میزنم سینال اف چجوریه یعنی چندتا تخمک رو آزاد میکنه ؟ قیمتش چنده
ایسان234 عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 18333 منم خب توژنم دارم...امپولت سینال اف یاگونال اف نبود؟؟مال منم زیرجلدی دورنافمه نمیدونم بخدایادم نیس.دکترت خودش کمکت میکنه انشالله ک خیره😍😍😚😚😚 خدا اگر بخواد هیچکس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞 تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 انشالله دختر پسر خوشگل سالم میشن😁 دوتاپسر😁😁 مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 نمیدونم بخدا یادم نیس. دکترت خودش کمکت میکنه انشالله ک خیره😍😍😚😚😚 دعاکن واسم عزیزم❤ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
پرنسس8888 عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2347 مرسی عزیزم لطف کردی گفتی...دعاکن دوقلوبشه😢 قربونت برم ..ان شالله خدا دوقلوی سالم بهت ببخشه
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 سینال اف چجوریه یعنی چندتا تخمک رو آزاد میکنه ؟ قیمتش چنده نمیدونم بخدامن بابقیه داروهام شدچهارصدوخورده ایی مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ایسان234 عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 18333 دعاکن واسم عزیزم❤ چشم عزیزمحتما🌷🌷 خدا اگر بخواد هیچکس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞 تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 قربونت برم ..ان شالله خدا دوقلوی سالم بهت ببخشه انشاالله❤ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
پرنسس8888 عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2347 نمیدونم بخدامن بابقیه داروهام شدچهارصدوخورده ایی وای خدا 😢ان شالله زودتر بار شی عزیزم
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 وای خدا 😢 ان شالله زودتر بار شی عزیزم انشاالله...البته داروهام خارجیه ایرانی نیس زیادبودن ک اونقدرشد مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
پرنسس8888 عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2347 انشاالله...البته داروهام خارجیه ایرانی نیس زیادبودن ک اونقدرشد ان شالله زودتر نتیجه بگیری دیگه خرج لباس نینی ها کنی 😍