zizi_7966 مدیر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 عنوان دوقلوزایی | مشاهده متن کامل بحث + 7678 بازدید | 62 پست دوستانی ک دوقلودارین یاداشتین...باداروبوده یاطبیعی؟؟؟من توژنم سمت پدری ومادری دارم میخاسم بدونم چه داروهایی استفاده کردین؟؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت 1399/06/10 | 00:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14162 چقدرمیخورد؟؟؟اثرداره واقعا؟؟ میگفت ۱ماه خوردم البته اونا ژنشم دارن من دایی هامم دوقلو هستن پسرخاله دوقلو هم دارمولی تخم مرغ دو زرده موثرهقرص کلومفین هم همینطور
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 کوچولویی که دختر زرنگییییی بچه بیاری اونا بزرگ کنن 😁😁 اره😁😁😁سمت مادرشوهرم نوه اول میشه خودش بزرگ میکنه دیگه مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
پرنسس8888 عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2347 چهارشنبه وقت دکتردارم قبلش سینال اف میزنم بنظرت امپول اچ سی جی هم بگم میده بم؟؟ سینال اف برای چیه ؟ من فقط اچ سی جی شنیدم
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14162 چهارشنبه وقت دکتردارم قبلش سینال اف میزنم بنظرت امپول اچ سی جی هم بگم میده بم؟؟ اچ سی جی برای دوقلو لازم نیسسینال اف میزنن
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 میگفت ۱ماه خوردم البته اونا ژنشم دارن من دایی هامم دوقلو هستن پسرخاله دوقلو هم دارم و ... منم توژنم دارم خوشبختانه...چجوری میخوردن؟؟؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 اچ سی جی برای دوقلو لازم نیس سینال اف میزنن سینال اف ممکنه دوقلوکنه؟؟؟اخه من۸و۹سینال اف میزنم مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ایسان234 عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 18333 من امپول دور نافی(زیر جلدی)زدم. اسمشو یادم نیس.همون ماه دوقلو باردار شدم البتهخواهرام دوقلو بودن و خواهر شوهرممدوقلو داره خدا اگر بخواد هیچکس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞 تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 سعی کن پیش متخصص بری متخصص چی؟؟؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
پرنسس8888 عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2347 اره😁😁😁سمت مادرشوهرم نوه اول میشه خودش بزرگ میکنه دیگه خب پس خیلی ذوق داره استفاده کن ازش 😝چندوقته ازدواج کردی ؟یکم خودتو و شوهرتو تقویت کن
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 من امپول دور نافی(زیر جلدی)زدم. اسمشو یادم نیس.همون ماه دوقلو باردار شدم البتهخواهرام ... منم خب توژنم دارم...امپولت سینال اف یاگونال اف نبود؟؟مال منم زیرجلدی دورنافمه مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 خب پس خیلی ذوق داره استفاده کن ازش 😝 چندوقته ازدواج کردی ؟ یکم خودتو و شوهرتو تقویت کن&nbs ... یه سال ونیم خونه خودمم...چیابخوریم مثلا؟؟معجون ودوسین میخوریم فقط مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 زنان منظورم اینه پیش ماما نرو ن متخصصه عزیزم مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14162 سینال اف ممکنه دوقلوکنه؟؟؟اخه من۸و۹سینال اف میزنم اره سینال اف دوقلوزایی میاره اکثرا