zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 عنوان دوقلوزایی 7678 بازدید | 62 پست دوستانی ک دوقلودارین یاداشتین...باداروبوده یاطبیعی؟؟؟من توژنم سمت پدری ومادری دارم میخاسم بدونم چه داروهایی استفاده کردین؟؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت 1399/06/10 | 00:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14162 داداشام دوقلو هستن مامانم میگه ماهی ک باردارشدم براشون یه ماهی بود تخم مرغ دو زرده میخوردیم😅یه مرغی داشتیم دوزرده تخم میذاش بعد دوقلو حامله شدم
baran_z عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 123 داداشام دوقلو هستن مامانم میگه ماهی ک باردارشدم براشون یه ماهی بود تخم مرغ دو زرده میخوردیم😅یه مرغی ... اررره منم شنیدم تخم دو زرده بخوری یه مدت دوقلو میشه هر چی بی خیال تر باشی خوشحال تری✌
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14162 اررره منم شنیدم تخم دو زرده بخوری یه مدت دوقلو میشه 😁😁😁اره منم مسخرش میکردم میگفتم خرافات بهد دیدم درسته
baran_z عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 123 منم عاشق دوقلوام . میدونم دردسرش زیاده و بزرگ کردنش سخت . ولی بازم دوس دارم 😍😍 هر چی بی خیال تر باشی خوشحال تری✌
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 عزیزم دوقلودوس داری 😍😍 اره توژنمم دارم...میخاسم اگه بشه بادارویه جوری کمک کنم ک فولیکم سه چهارتابشه حداقل مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 میدونم کلومفین باعث چندقلو زایی میشه درصدش کمه مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 چندسالته واقعا میتونی از پسشون بربیایی 😍 ۲۰سالمه....مامانم ومادرشوهرم دوقلودوست دارن کمکم میکنن مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
پرنسس8888 عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2347 اره توژنمم دارم...میخاسم اگه بشه بادارویه جوری کمک کنم ک فولیکم سه چهارتابشه حداقل حتما باید تحت نظر پزشک باشی عزیزم ان شالله خدا بخواد برات 😍
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 داداشام دوقلو هستن مامانم میگه ماهی ک باردارشدم براشون یه ماهی بود تخم مرغ دو زرده میخوردیم😅یه مرغی ... چقدرمیخورد؟؟؟اثرداره واقعا؟؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
پرنسس8888 عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2347 ۲۰سالمه....مامانم ومادرشوهرم دوقلودوست دارن کمکم میکنن کوچولویی که دختر زرنگییییی بچه بیاری اونا بزرگ کنن 😁😁
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 حتما باید تحت نظر پزشک باشی عزیزم ان شالله خدا بخواد برات 😍 چهارشنبه وقت دکتردارم قبلش سینال اف میزنم بنظرت امپول اچ سی جی هم بگم میده بم؟؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت