zizi_7966 مدیر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 عنوان دوقلوزایی | مشاهده متن کامل بحث + 7679 بازدید | 62 پست دوستانی ک دوقلودارین یاداشتین...باداروبوده یاطبیعی؟؟؟من توژنم سمت پدری ومادری دارم میخاسم بدونم چه داروهایی استفاده کردین؟؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت 1399/06/10 | 00:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 ان شالله زودتر نتیجه بگیری دیگه خرج لباس نینی ها کنی 😍 انشاالله❤❤ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 انشالله دختر پسر خوشگل سالم میشن😁 عزیزم مامانت تخم مرغ روچجوری میخورد؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14162 عزیزم مامانت تخم مرغ روچجوری میخورد؟ به قصد دوقلو اوردن نمبخورد هامامانم کلا عادت داشته هرصبح نیمرو بخوره کم نمک
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 به قصد دوقلو اوردن نمبخورد ها مامانم کلا عادت داشته هرصبح نیمرو بخوره کم نمک فقط صبح هامیخوردعزیزم؟؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14162 فقط صبح هامیخوردعزیزم؟؟ اره ناشتاهنین کارو زن عمومم تکرارکرد دوقلو اورد
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 اره ناشتا هنین کارو زن عمومم تکرارکرد دوقلو اورد شرمنده اینقدرسوال میپرسما...زن عموتم توژنش داره؟؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14162 شرمنده اینقدرسوال میپرسما...زن عموتم توژنش داره؟؟ نه 😁خواهش عزیزم هرسوالی داشتی بپرسمادرم اینا ژن دوقلو پسرزیاد دارن
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 نه 😁 خواهش عزیزم هرسوالی داشتی بپرس مادرم اینا ژن دوقلو پسرزیاد دارن تاچه مدت میخورد؟؟؟من الان فرداوپس فرداامپول میزنم میرم دکتر ک بم برنامه میده...الان بخورم تاثیرداره؟؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14162 تاچه مدت میخورد؟؟؟من الان فرداوپس فرداامپول میزنم میرم دکتر ک بم برنامه میده...الان بخورم تاثیرداره؟ ... چه برنامه اییه ماه میگفت خوردم اونموقع اره تاثیرمیکنه
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 چه برنامه ای یه ماه میگفت خوردم اونموقع اره تاثیرمیکنه ک کیااقدام کنم...دوسینم میگن واسه دوقلویی خوب اره؟؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14162 ک کیااقدام کنم...دوسینم میگن واسه دوقلویی خوب اره؟؟ اره کلا چیزای تقویت کننده باعث ازاد سازی چندتخمک میشن
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 اره کلا چیزای تقویت کننده باعث ازاد سازی چندتخمک میشن دعام کن خدادوقلوبده...انشاالله هرچی ازخدامیخای بهت بده...ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی جواب دادی❤❤🙏 مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14162 دعام کن خدادوقلوبده...انشاالله هرچی ازخدامیخای بهت بده...ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی جواب دادی❤❤🙏 انشالله سالم سرحال میان بغلت❤
مهسو22 عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1212 داروهای تحریک تخمک گذاری میتونه احتمال دو قلو شدنو بالا ببره یه جا خوندم. مطلبش آمپول سینال اف دوقلوزایی میاره؟ این بود که براتون لینک کردم بخونید.
بادرنگ عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 283 میگفت ۱ماه خوردم البته اونا ژنشم دارن من دایی هامم دوقلو هستن پسرخاله دوقلو هم دارم و ... شما هم خودتون امتحان کردید این روش روچون خودتون هم ارث دوقلو زایی از مادرتون داشتید؟ یا نه اصلا امتحان نکردید