zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 عنوان وشمر جالس علی صدره..... 1064 بازدید | 107 پست یک جمله روضه بنویسید کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. 1399/06/09 | 17:05 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_عجیب_زاده_۲ عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1521 چه جمله ای هم نوشتی ☹🤕 ⚘دوستای گلم لغوکاربری کردم بهتون هرازگاهی پیامک میدم .
سرینتیپیتی عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 3529 این خط_این نشون● خُدا بُزُرگه...https://www.ninisite.com/discussion/topic/4920745/تاپیکی-که-همه-ی-اونایی-ک-قرار-بوده-بیان-حتما-میان
گلدن_استار عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 2807 این جمله قلب امام زمان رو درد میاره ما میشنویم و اون درک میکنه😭 خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
لیلی_با_روسری_بنفش عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1798 بیخیال شمر شو لطفا چرا ؟ رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 چه جمله ای هم نوشتی ☹🤕 برای همین یکی باید تا قیاپت خون گریه کرد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
پائیزان عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 3437 سیلی که زد چیزی به دستش برق می زدعمه ببین انگشترِ بابای من نیست...؟گر_بر_این_درد_بمیریم_# رواست توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت میکندحتما😍
گلدن_استار عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 2807 بیخیال شمر شو لطفا حالا تعصبی نشو براش🤣 خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
alijenab__eshgh عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 2894 من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی💔🖤 یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15920 بروید و حسین و دردهایش را به حال خود بگذارید خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 غریب گیر اوردنت...... کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
پائیزان عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 3437 اینان که طبل خاتمه جنگ می زننددیگر چرا به خیمه ما سنگ می زنند😭😭😭😭😭 توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت میکندحتما😍