2777
2789

خدایا ما اینو یه نشونه ی خوب میذاریم، واسه کسی ک اومد این تاپیک، از ته دل ۱۰ بار یا الله بگه و تو حاجت رواش کنی، و نشونمون بدی که با گفتن اسمت با خواهش و تمنا، کن فیکون میکنی، حتی اگ اون ذکر، خیلی ام کوتاه باشه، خدایا تو قادر مطلقی روا مدار که ما به خلق محتاج بشیم، خودت دست های گداییمونو پُر از قاصدکِ حاجت روایی کن...

یا الله

یا الله

یا الله

یا الله

یا الله

یا الله

یا الله

یا الله

یا الله

یا الله

انشالله هر کی میاد تو این تاپیک حاجت روا بشه

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰۰بار یالله

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

منم گفتم ولی توروخدا شماهم واسم دعا کنید خدا صلاحمو در ازدواج با همین ک خودم میخوامش قرار بده وبهش برسم🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😔

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید

من دوباره اومدم😅😅😅

دوباره ۱۰۰تا📿

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
من دوباره اومدم😅😅😅 دوباره ۱۰۰تا📿

🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤من تصمیم دارم همیشه لینکشو کپی کنم😂