2789
الان سه سال واست زیاده اما خیلی زود تموم میشه مطمئن باش اشتباه منو تکرار نکن زندگیم شده فقط حسرت وپش ...

سلام ببخشید کودک شما هم تشنج بدون تب داشت و علایمش چی بود گلم اگه دوست دارید بگید ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کودک شما هم لرزش داشت؟

بله لرزش داشت ولی لرزشش تشنج نبود 

از لرزشهاش فیلم گرفتم نشون دکتر دادم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام ببخشید کودک شما هم تشنج بدون تب داشت و علایمش چی بود گلم اگه دوست دارید بگید ممنون میشم 

سلام عزیزم بله بدون تب تشنج کرد

علائمش لرزش بدن و چپ شدن چشم و کف کردن دهان و درحالت شدیدش استفراغ اتفاق افتاد

حالتای خفیفتر ممکنه در حد زل زدن و خیره شدن به یه نقطه باشه

البته دخترم در بدو تولد هنگام زایمان دچار ضربه مغزی شد

🥰🥰🥰😇
سلام عزیزم بله بدون تب تشنج کرد علائمش لرزش بدن و چپ شدن چشم و کف کردن دهان و درحالت شدیدش استفراغ ...

ممنون که جوابمو دادید انشالله که کودکتون خوب بشه.  پسر منم لرزش سر ودست هنگام شیر خوردن و توی خواب داشت حدود یکماهی میشه که نداره چند روزی است که سرشو میده پایین یکهو و سریع میاره بالا البته وقتی از دستش چیزی که دوست داره میگیرم و وقتی که بغلش کردم و میزارمش زمین اینکارو میکنه خیلی میترسم که تشنج باشه 

ممنون که جوابمو دادید انشالله که کودکتون خوب بشه.  پسر منم لرزش سر ودست هنگام شیر خوردن و توی خ ...

خدا نکنه ان شاالله که چیزی نیست ولی اگه بخواین مطمئن بشین ببرید دکتر نوار مغز بگیرید ازش

🥰🥰🥰😇
سلام خانم بچه شما خوب شد؟ تشنج بود؟.خواهشا اگ میخونی جواب بده

سلام عزیزم.ببخشید ک دیر میبینم،اگه امکانش رو داری بهم درخواست بده و درخواستمو قبول کن باهات صحبت کنم

ممنون که جوابمو دادید انشالله که کودکتون خوب بشه.  پسر منم لرزش سر ودست هنگام شیر خوردن و توی خ ...

عزیزم نوزاد شما بهتر شد؟؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

عزیزم نوزاد شما بهتر شد؟؟

ببخش عزیزم فکر کردم تاپیک لک بدن کودک است چون پسر منم لک سفید داشت ولی اون مورد لرزش هم نداره اصلا و رفع شد فکر کنم از ضعف کودک است و کمبود ویتامین