2789
ببخش عزیزم فکر کردم تاپیک لک بدن کودک است چون پسر منم لک سفید داشت ولی اون مورد لرزش هم نداره اصلا و ...

منم نوزادم ۵ ماهشه .بعد وقتی تعجب کنه یا خوشحال باشه انگار میلرزه وقتی میگیرمش خوب میشه.داغونم بخدا .نمیدونم از چیه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

منم نوزادم ۵ ماهشه .بعد وقتی تعجب کنه یا خوشحال باشه انگار میلرزه وقتی میگیرمش خوب میشه.داغونم بخدا ...

هیچی نیست خودش خوب میشه تاپیکهای توی سایت رونخون میگن تشنجه من همون تایم پیر شدم از استرس یکی اومد تاپیکم و گفت یه نوع تشنجه خداشاهده خواب و خوراک نداشتم کلی نذر و نیاز تا اینکه دیگه خوب شد شکر خدا و لرزش نداشت تازه لرزشی که با دست بگیری وایسته اصلا تشنچ نیست .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچی نیست خودش خوب میشه تاپیکهای توی سایت رونخون میگن تشنجه من همون تایم پیر شدم از استرس یکی اومد ت ...

اخ خاهر نگم برات کارم شده تو سایت چرخیدن و گریه کردن .امروز بخدا داغون شدم از بس گریه کردم.خدا خیرت بده .انشالله تن بجت سالم باشه.باورکن منم کلی نذر و نیاز کردم .خودم میگم کاش گوشیم کلا نابود میشد تا دیگه نرم تو گوگل و نینیسایت 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اخ خاهر نگم برات کارم شده تو سایت چرخیدن و گریه کردن .امروز بخدا داغون شدم از بس گریه کردم.خدا خیرت ...

فدات بشم عزیزم اصلا نگران نباش  یک پیشنهاد دارم که مثل من داغون نشی اول که نچرخید تو گوگل و سایت اشتباه منو نکن بعد برو یه متخصص اطفال همین الان تا بهت بگه هیچی نیست خاطر جمع بشی من دو ماه به لرزشهاش نگاه میکردم و گریه میکردم انقدر جرات  نداشتم برم دکتر بعد چند وقت که رفتم و دکترش گفت از ضعیف بودنش است باور کن یه خواب راحت شدم بعد ماهها گفتم ایکاش زودتر میرفتم . 

فدات بشم عزیزم اصلا نگران نباش  یک پیشنهاد دارم که مثل من داغون نشی اول که نچرخید تو گوگل و سای ...

باورکن منم از ترسم نمیرم .همش امروز و فردا میکنم.

خاهرم تشکر از وقتی که گذاشتی امیدوارم همیشه خودت و بچه نازنیت سالم باشید .🌹🌹🌹🌹