2789

چیشده ؟ اومدیم انگار خبری نیست

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگو گلم

سلام عزیزم.بچم ۷ماهشه.

موقع شیرخوردن وقتی میخواد خوابش عمیق بشه ی لرزش خفیفی داره.از حدود ۴ماهگی شروع شد.چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه بردمش نوار مغز گرفتن ازش دکتر گفت ی تشنج خفیفی داره مغزش آمادگی تشنج داره بهش لیسکانتین داد دکتر.از روزی ک خورده بی قرار وناارومه همش غر میزنه تو بدنشم دوسه تا دونه ریخته یبوست هم گرفته.ی وقتایی میگم نکنه اصلا نیازی ب دارو نداشته بچه سالمو دارو اعصاب بهش دادم تازه بدتر شده.اخه موقع نوار مغزشم هی تکون میخورد.

تجربه ای داری بهم بدی عزیزم؟

نمیدونم چیکار کنم هم از دادن دارو بهش میترسم هم از ندادنش.اکثرا بی حال و بی قرار شده

سلام عزیزم.بچم ۷ماهشه. موقع شیرخوردن وقتی میخواد خوابش عمیق بشه ی لرزش خفیفی داره.از حدود ۴ماهگی شر ...

پیش چه دکتری بردی؟ 

کدوم شهری؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام عزیزم.بچم ۷ماهشه. موقع شیرخوردن وقتی میخواد خوابش عمیق بشه ی لرزش خفیفی داره.از حدود ۴ماهگی شر ...

زمان نوار مغز باید خواب باشه و بی حرکت ... دکترش خوبه ؟ پیش یه دکتر خوب ببر

حقا که غمت از تو وفا دار تر است   

دختر منم سه روزش بود تشنج کرد داروشو بعد یه ماه قطع کردم تو ۵ سالگیش تشنج کرد

ببرش یه دکتر خوب دارویی با عوارض کم بهت بده چون تشنج هوش بچرو کم میکنه

دخترم هوشش عالی بود بعد از چندتا تشنج شدید هوشش اومد پایین 

درسته عوارض داروی تشنج بیقراریه ولی به مرور خوب میشه به دکتر بگو لوبل واسش بنویسه عالیه 

🥰🥰🥰😇
دختر منم سه روزش بود تشنج کرد داروشو بعد یه ماه قطع کردم تو ۵ سالگیش تشنج کرد ببرش یه دکتر خوب دارو ...

میترسم تازه کبد و کلیشو درگیر کنم.کم خونی بگیره.اخه ادرارش خییییلیییی زیاد شده و تیره وبدبو.روبدنشم دونه زده پوستشم خراب داره میشه.براهمین میترسم دارو براش بد باشه.داروشو خودت قطع کردی یادکترش