2789
اصفهانم.دکتر محمدرضا قضاوی

دقیقا قصاوی به دختر منم داروی تشنج داد من بردمش پیش دکتر نصیری گفت دخترت هیچیش نیست الحمدلله الان دوسالشخ سالم و سرحال و باهوشم هست 

به نطرم حتما ببرش پیش دکتر نصیری 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام عزیزم.بچم ۷ماهشه. موقع شیرخوردن وقتی میخواد خوابش عمیق بشه ی لرزش خفیفی داره.از حدود ۴ماهگی شر ...

برای هیچ موضوعی خصوصا تشنج به یه دکتر قانع نشید.حتما پیش چند نفر دیگه هم ببرید چون اوضاع تشخیص دکترا تو این زمینه داخل ایران افتضاحه.حتما چند نفر دیگه هم ببینن بچه رو.سر‌ نظر یه نفر کاش دارو رو شروع نمیکردین.الانم دیر نشده

قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا قصاوی به دختر منم داروی تشنج داد من بردمش پیش دکتر نصیری گفت دخترت هیچیش نیست الحمدلله الان دو ...

مطبشون کجاست الان که دارومصرف میکنه مشخص میشه؟ بچه تون چندوقتش بود

برای هیچ موضوعی خصوصا تشنج به یه دکتر قانع نشید.حتما پیش چند نفر دیگه هم ببرید چون اوضاع تشخیص دکترا ...

نمیدونم اعصابم ریخته بهم اصلا.ادمم نمیدونه ب کدوم دکتر اعتماد کنه

https://nobat.ir/doctor/دکتر-جعفر-نصیری-اصفهان/dr-4088/

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

عزیزم پستمو پاک کردم شاید شناخته بشم ولی حتما برو پیش دکتر نصیری 

اینقد ماه و نازنینه 

دخترم حدود دوسه ماهش بود اونروز تو محتشم بود مطب دکتر نصیری  قضاوی واسه همه انگار داروی تشنج م ...

نمیشه چون زمان خاصی نداره.ولی دکتر پسرمنم ارمانیان بود اما من برالرزشش مستقیم بردمش پیش قضاوی.بعد ک دارورو قطع کردی لرزشش متوقف شد؟

من درحین مصرف هنوزم بچم لرزش داره گاهی.صدای اوم اوهوم ازخودش درمیاره وقتی میلرزه ولی میترسم دارورو ادامه بدم عیب دارش کنم.خانمه دکترِ؟

نمیدونم اعصابم ریخته بهم اصلا.ادمم نمیدونه ب کدوم دکتر اعتماد کنه

پنجاه درصد این موضوع وابسته به دکتره و تشخیصا و داروهایی که تجویز میکنه

بخش دیگه ایش مربوطه به اینه که خود شما داخل اینترنت پیگیر ماجرا بشید،اثرات داروهای مختلف رو بررسی کنین،بفهمید تشنج فرزندتون از چه نوعیه..چون اکثرا بسنده میکنن به تشخیص دکتر در حالی که احتمال خطا در حرفای دکتر همیشه وجود داره..من مادرم این مشکلو داشت.یکی دوبار دکتر اومد دوز دارو رو عوض کنه طبق مطالعه هایی که داشتم ازش پرسیدم این کار اشتباه نیس؟؟تازه فهمیدیم که آره نباید ببره بالا...خودتون خیلی خیلی حواستون باشه که چی تجویز میکنن و حتما نظر دکترای مختلف رو با هم تطبیق بدید و وقتی مطمئن شدید درمان رو شروع کنید.

کدوم شهر تشریف دارید؟؟آقای شهرام نصیری تو اهواز کارشون خوبه.از اطرافیان تعریفشون رو زیاد شنیدم.

نمیشه چون زمان خاصی نداره.ولی دکتر پسرمنم ارمانیان بود اما من برالرزشش مستقیم بردمش پیش قضاوی.بعد ک ...

اصلا دارو بهش ندادم گفتم چندجا ببرم اگه مطمین شدم دارو بدم بهش

دکتر نصیری آقا هستن 

پنجاه درصد این موضوع وابسته به دکتره و تشخیصا و داروهایی که تجویز میکنه بخش دیگه ایش مربوطه به اینه ...

من اصفهانم عزیزم.اخه چطوری بفهمم از چ نوعیه؟؟؟ینی ببرشم پیش ی دکتر دیگه میفهمه بااین حال ک دارو مصرف کرده؟

من اصفهانم عزیزم.اخه چطوری بفهمم از چ نوعیه؟؟؟ینی ببرشم پیش ی دکتر دیگه میفهمه بااین حال ک دارو مصرف ...

سرچ کنید. از ویکی پدیا شروع کنید بیاید پایین.انواع تشنج رو میتونید پیدا کنید.بفهمید کدومش با تشنج بچه خودتون مطابقت داره.حتی یه سری سایتهای انگلیسی اگر تسلط داشته باشید کامل تر هم توضیح دادن.ویدیو هم همراهشونه..اگر نه همون حالتهایی که نوشته رو بخونید هم میشه مطابقت داد با تشنج بچه خودتون.

بله بله حتماا ببریدش.میتونن تشخیص بدن. یه سری چیزا هم هست که شاید بهتر از من بدونید خودتون.اگه با تشنجاش مواجه شدین حتما سعی کنید اون فاصله یه فیلم هم ازش بگیرید.برای تشخیص خیلی به دکتر کمک میکنه.