2821
2789
عنوان

همزاد چیه؟؟

385 بازدید | 37 پست

بچه ها میدونم ک میگن همزاد با ادم متولد میشه،میخوام بدونم یعنی شکل ادمه؟یعنی شبیه شخصیه ک باهاش متولد میشه؟؟ اونایی ک همزاد داشتن اذیتشون میکرد؟؟؟بیشتر برام بگین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشالله ک همینطور باشه😪😪منو میترسونن میگن همزاد داری چون خواب جن میبینم

کو خوابت تعریف کن

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

اره شبیه خودشخصه.مامانم داره چندسالی یکبار اذیتش میکنه مریض میشه، جوریکه دکترهم نمیتونه خوبش کنه فقط دعانویس اونو ازش دورمیکنه تاخوب میشه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

اره شبیه خودشخصه.مامانم داره چندسالی یکبار اذیتش میکنه مریض میشه، جوریکه دکترهم نمیتونه خوبش کنه فقط ...

مگ میشه..واسه چی باید اذیتش کنه مگ مرض داره

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

وجود داره عزیزم اینا ک میگن چرته،باور ندارن

اگه واقعاداری بروپیش جنگیر یادعانویس ازت دورش کنه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

کلا ایناکه سرکتاب بازمیکنن به اکثریت میگن همزاد داری، شاید زیاد به جن فکرمیکنی

اره شبیه خودشخصه.مامانم داره چندسالی یکبار اذیتش میکنه مریض میشه، جوریکه دکترهم نمیتونه خوبش کنه فقط ...

عمه منم داره الان 6ماهه مریضه هیچ دکتری هم نمیدونه چشه 

دعانویس بردیم حالش خوب داره میشه 

کلا ایناکه سرکتاب بازمیکنن به اکثریت میگن همزاد داری، شاید زیاد به جن فکرمیکنی

پیش کسی سرکتاب بار نکردم دیشب خوابمو برا یکی تعریف کردم گف احتمالا همزاد داری.اخه من همش خواب میبینم جن میخواد بره تو جلدم😑

2824
2823
2791
2779
2792