2821
2789
عنوان

همزاد چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 37 پست
@me70lani   واقعا وقتش نرسیده ما رو ویزیت کنی🙄🤦‍♀️خدایی اگ نمیخوای بگی بگوووو  منو امی ...

خب یکم سوالت عجیب غریبه

ولی فکرنمیکنم تاعیدبتونی،

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باشه

ممنون🥴

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
خدایییی ب چیزی ک گفتی خودت قانعی اصلا قبول داری؟؟؟برا یکی برای ۲۰۰ بار جواب میدی .برا یکیم سوال عجیب ...

بیا درخواست بده،تا آبرمو عین پرزای فرش به بادندادی😁😂

درخواست دادم از خیلی وقت پیش ولی قبولش نکردی معلق مونده

پیداش نمیکنم چرا

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز