2821
2789
عنوان

همزاد چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 37 پست
عمه منم داره الان 6ماهه مریضه هیچ دکتری هم نمیدونه چشه  دعانویس بردیم حالش خوب داره میشه

دقیقا ،مامان منم اخرین بار دوسه سال پیش همزاده اذیتش میکرد به مدت شش ماه.دکتربردیمش بی فأیده بود.تا با دعای دعانویس سریع خوب شد

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیش کسی سرکتاب بار نکردم دیشب خوابمو برا یکی تعریف کردم گف احتمالا همزاد داری.اخه من همش خواب میبینم ...

ی حرفی زده جدی نگیر ، برا اطمینان برو پیش کسی که بلدباشه سرکتاب بازکنه برات، برامامانم پیش چندنفرکه سرکتاب بازکردیم همشون گفتن همزاد داره همزادشم کافره

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

بله دقیقا تو خواب بیداری. حتی جدیدا یه صدایی تو اتاق میاد وقتی بیدارم

شایدتو خونتون جن باشه

خب اومدن پیشت ....نمیترسی؟ اذیت نمیکنن

من پونزده ساله اتفاقات عجیب برام رخ میده .و خوابهای بد و جنی میبینم .پریروز تو اتاق خواستم دراز بکشم که صدای مردی رو شنیدم. اول خشکم زد با تعجب نگاه در دیوار کردم بعد رفتم تو هال. شوهرم تو هال خواب بود

من پونزده ساله اتفاقات عجیب برام رخ میده .و خوابهای بد و جنی میبینم .پریروز تو اتاق خواستم دراز بکشم ...

تو ای چن ساله اذیت نشدی 

من ک تا مرز جنون رفتم خیلی اذیت شدم

اللهم عجل لولیک الفرج  
تو ای چن ساله اذیت نشدی  من ک تا مرز جنون رفتم خیلی اذیت شدم

اذیت؟  نابود شدم زندگیم نابود شد اعصابم داغون.‌همش تو زندگیم مشکل وجود داره همش گره همش بدبختی شوهر مریض و داغون و فقیر بچه عصبی و پرخاشگر😔خودمم روانی

اتفاقات بد بیشماری برام رخ داده. که اینجا تو نی نی سایت چندتاشونو گفتم ولی نی نی یار به جرم دروغگویی و ترسوندن بچه ها چندین بار قطع کاربریم کرد

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز