2777
2789
عنوان

رانندگي

125 بازدید | 13 پست

بچه ها امشب داشتم وانندگي ميكردم يهو يه چرخم افتاد تو جوب واااي جوري همه دور ماشينم جمع شده بودن انگار چي شده خودمم وحشت كردم ب جاي كمك كردن فقط نگاه ميكردن شوهرمم باهام نبود...واقعا چرا بعضيا اينطورين 😕😕😕😕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا نمیتونی؟

من‌ گواهی نامه هم گرفتم ولی پام لامصب به کلاج عادت نمیکنه هرچقذر هم تمرین میکنم نمیشه

فرمونم زیاد می پیچونم این ور و اونور

باورم شده تو‌رانندگی گیجم و باید خیرشو بزنم

همین که بالاخره بلدی رانندگی کنی شاکر باش من الان راضی ام رانندگی بلد بودم حالا یه بار هم میفتاد تو ...

همین که میگی نمی تونم،،،دیگه نمی تونی!!باید29 بار بگی میتونم تا همین یک فعل منفی رو از ذهنت پاک بشه!!

بگو'' میتونم'' تا بتونی..بنده خدا پیش پیش خودتو تضعیف می کنی!!!  😮

هرچه یار پسندد،...

همین که میگی نمی تونم،،،دیگه نمی تونی!!باید29 بگی میتونم تا همین یک فعل بار منفی رو از ذهنت پاک کنه! ...

به خدا تمرین کردم هی میگم میتونم

با کلی انرژی مثبت سوار ماشین میشم ولی باز میبینم نمیشه و نمیشه

اصلا برام عحببه چرا چون واقعا رانندگی انقدرها هم سخت نیست الان بیشتر خانم ها رانندگی میکنن

به خدا تمرین کردم هی میگم میتونم با کلی انرژی مثبت سوار ماشین میشم ولی باز میبینم نمیشه و نمیشه اص ...

تا می تونی اعتماد بنفس رو تقویت کن ....کلا خالی کردی!😂😂😂

یکی رو با خودت تو تمرین رانندگی همراه کن که همش تشویقت کنه!شاید برگرده جاش!😆

هرچه یار پسندد،...

تا می تونی اعتماد بنفس رو تقویت کن ....کلا خالی کردی!😂😂😂 یکی رو با خودت تو تمرین رانندگی همراه ک ...

خخخخ بدبختی همینه شوهرم پیشمه اونم نه اینکه چیز بدی بگه ها ولی کنارس حس راحتی نمیکنم

دلم میخواد یه ماشین کهنه دستم باشه و یه جای خلوت انقدر خودم تمرین کنم تا یاد بگیرم

ماشین کهنه هم میتونم بخرم ولی نمیذاره

حالا بماند که پدرشوهرم برا جاریم ماشین خریده

خخخخ بدبختی همینه شوهرم پیشمه اونم نه اینکه چیز بدی بگه ها ولی کنارس حس راحتی نمیکنم دلم میخواد یه ...

نه !اصلا همسرت رو نبر....اون حتی با حضورش و نگاهش اون آزادی خیال و عملت رو میگیره..گفتم یکی رو ببر که فقط تشویقت کنه هرچند موفق عمل نکنی!؟!! شوهرت این نقش رو نمی تونه ایفا کنه!تقصیری هم نداره.... بماند!😂😂😂

هرچه یار پسندد،...

نه !اصلا همسرت رو نبر....اون حتی با حضورش و نگاهش اون آزادی خیال و عملت رو میگیره..گفتم یکی رو ببر ک ...

خخخخ اره اصلا حضورش باعث استرس منه دست خودم نیست پیشش هول میشم

همچین آدمی نمیشناسم مگراینکه بعد کرونا دوباره برم اموزش با یه مربی بهتر