تیکر تولدمه لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫 باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
بابای من ...به پنج تا بچه ومامانم کلا ظلم کرده...یه ظالمیه که تا نداره.....خودشم ۸۳ سالشه سروموروگنده داری زندگی میکنه ....سالمه سالم...مامانم انگار کلفتشه وهمیشه درعذابه ....خدا ازش نگذره .....مثلا مومنه نمازاشو تو مسجد میخونه ....جمعه ها میره نماز جمعه...شبا نماز شب میخونه ...نمیدونم اصلا میدونه خدا هس .....هیچ وقت حلالش نمیکنم ....هممونو بدبخت کرده....مامانم ۱۶سال ازش کوچیکتره انگار یه پیرزنه ....کلا تباه شده از دستش....کارش فقط فحش وعذاب دادنه ...الان تاسوعا وعاشوراس همه خونه ی پدرومادرشونن ما غریب نشستیم تو خونه هامون....انگار پدرومادر نداریم.....
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍