2777
2789
عنوان

کی باباش خیلی در حقش ظلم کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 153 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم دقیقا عین شماییم  خیلی عصبی و پرخاشگریم به خاطر بدرفتاریاش و دعواهاش با مادرم  الان ...

طفلک خواهرم .میدوید دنبالش بزنش .بیخود میزدش .

الان گنترل اعصابشو نداره شوهرشم بی محبته و چون ما پشت و پناهی نداریم بابام ادم نیست مردا هم جرات میدن هر کاری کنن و هر حرفی بزنن

یک عمممممر تنها بودیم 

من نزدیک ۲۴ سال دارم هنوز ازدواج نکردم. گاهی اوقات ی طوری رفتار میکنه انگار من اضافیم   منم ام ...

از کدوم دردم بگم .....

کلا دختر و اضافی میدونه انگار ما خواستیم دنیا بیایم و تو این جهنمی که درست کرده زندگی کنیم ....

طفلک خواهرم .میدوید دنبالش بزنش .بیخود میزدش . الان گنترل اعصابشو نداره شوهرشم بی محبته و چون ما پش ...

واااای خداااا عین مایید 

چقدر سرنوشتامون مثل همهههه😞😞😞😭😭😭😭

پدر بد شوهر بد 

چقدر همه چی ناجوانمردانه بی رحمه باهامون

واااای خداااا عین مایید  چقدر سرنوشتامون مثل همهههه😞😞😞😭😭😭😭 پدر بد شوهر بد  چقدر ...

چقد دلم میحواد با یکی درد و دل کنم مامانم جلوی چشمام داره هق هق میکنه من هیچوقت بابامو بخاطر این اخلاق گندش نمیبخشم کاش نبود یا کاش ما نبودیم 

خدایا اون بالا نشستی میگی صبر کنین بخدا تموم شدیم ...

من

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
من نزدیک ۲۴ سال دارم هنوز ازدواج نکردم. گاهی اوقات ی طوری رفتار میکنه انگار من اضافیم   منم ام ...

عزیزم ان شاء الله بحق این شب عزیز یه بخت و اقبال خوب برات بیاد و نجات پیدا کنی🤗

بزند شنبه بیایی و دل جمعه بسوزد آقا.(یا مهدی عج)

بابای من منویک ادم عصبی کرد

یادمه چندسال پیش نزدیک عروسیم اصلا براش مهم نبود ک من جهیزیه دارم یانه....هیچی برام نخرید

همیشه بدبیاری اوردم دلیلش رو هم خودش میدونم

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............

بابای من ...به پنج تا بچه ومامانم کلا ظلم کرده...یه ظالمیه که تا نداره.....خودشم ۸۳ سالشه سروموروگنده داری زندگی میکنه ....سالمه سالم...مامانم انگار کلفتشه وهمیشه درعذابه ....خدا ازش نگذره .....مثلا مومنه نمازاشو تو مسجد میخونه ....جمعه ها میره نماز جمعه...شبا نماز شب میخونه ...نمیدونم اصلا میدونه خدا هس .....هیچ وقت حلالش نمیکنم ....هممونو بدبخت کرده....مامانم ۱۶سال ازش کوچیکتره انگار یه پیرزنه ....کلا تباه شده از دستش....کارش فقط فحش وعذاب دادنه ...الان تاسوعا وعاشوراس همه خونه ی پدرومادرشونن ما غریب نشستیم تو خونه هامون....انگار پدرومادر نداریم.....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍