2777
2789
عنوان

کی باباش خیلی در حقش ظلم کرده؟

1286 بازدید | 153 پست

چقققققدر دلم گرفته .مامانم جلوی چشمام داره پرپر میشه

میترسم دور از جون اتفاقی بیفته براش 

بابام خیلی بده خیلی در حقمون ظلم کرده .برای ارامش مادرم دعا کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی وقتا دلم برا انقد بد بودنش میسوزه برا ما خوبه ولی پدر مامانمو دراورده خونه شو فروخته۳۰۰میلیونم بدهی بالا اورده هی خدا.حالا مامانم مونده و ی غم گنده

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
😏😏😏😏 اگ بگم منو به شوهرم فروخته باورش میشه کسی؟؟😊😏😏

هعیییییی

بابای من اصلا براش ازدواج من مهم نبود .هیچوقت حتی یک بار نخواست با شوهرم حرف بزنه ببینه ادم خوبیه یا نه. هیچ پشت و پناهی نداریم .همش دعوا استرس فحش زشت 

منکه هیچوقت نمیبخمشمش.من و خواهر و برادرام عصبی هستیم و و تو جوونی مریضیم هیچی نفهمیدم نه بچگی نه ال ...

ماهم دقیقا عین شماییم 

خیلی عصبی و پرخاشگریم به خاطر بدرفتاریاش و دعواهاش با مادرم 

الانم داره بد زندگی میکنه

چوب کاراشه

استارتر درکت میکنم.بابای من خیلی بداخلاقه. من خیلی تلاش میکنم احترامشو نگه دارم

هییچوقت بی احترامی نکردم 

بهش تو نگفتم .هیچوقت

بقیه رو میبینم پدرشون بغلشون میکنه میبوسه یا حتی عادی باهاشون حرف میزنه انقدرررررر برای خودم ناراحت میشم 

کاش پدر داشتم کاش محبتی از پدر میدیدم ....

پووف..من فقط میدونم که زندگی مادرمو نابود کرد.کار ندارم کجاست ولی آرزو میکنم تو بدترین شرایط ممکن با ...

دلم برای مامانم کباااااابه کباب 

هیچی نفهمید از زندگیش .همه کارا رو کرد .بیرون کار کرد خونه کار کرد ولی بابام فقط دعوا نمیزازه خانواده مامانم پاشونو بزارن خونمون جلوشون دعوا میکنه فحشای خیلیییی زشت میده طفلک مامانم یه عمر تنها بود هیچ جا نمیاد هیچ تفریحی حتی یک لبخند