منم خیلی خاستگار داشتم براهرکدوم ی دلیل می اورد ردشون میکرد.......بازم خداروشکر ک تو خوشبخت شدی ...
اره خواهرمو شما زندگیتون تباه شد خدا ازشون نگذره....منم اونی باید میشد زندگیم نشده که نسبت به اون خونه وعذابم کم شده ...وگرنه جای من اینجاها نبود که اگه در زمان وبا آدم مناسب خودم ازدواج میکردم خیلی جلوتر از این بودم
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدانکنه عزیزم منم نمیزارم خیلی برخورد کنن باهم ولی بالاخره اتفاق میفته . فقط دعا میکنم زودتر ...
انشاءالله....خوشبخت وعاقبت بخیر بشید انشاءالله اما سعی کن نری پیش اونا....از چاله دراومده افتادن تو چاهه....من خونم باهاشون یکی هم نبود تو یه کوچه همسایه ی دیواربه دیوار بودیم اما نذاشتن بیشتراز ۹ماه اونجا باشیم ...۶ماه اول زندگیم که خون دل خوردم....شوهرمم وابسته ی خانوادش بوددیگه بدتر فقط جروبحث داشتیم که بعد ۶ماه خدا لطفشو شامل حالم کرد وشوهرم از خواب بیدارشد بلاخره از اونجا اومدیم بیرون وخلاص شدیم الان واقعا دیگه آرامش اومده تو زندگیمون....
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍