سلام بچه ها تخمدونام درد میکنه گاهی هم سمت چپ هم سمت راست ماه قبل لتروزول خوردم تو اقدامم این ماه منتظرم مثبت شدن تستمم ترشح دارم یعنی این میتونه علائم بارداری باشه؟تست وایتکس میدم مثبت میشه نمیدونم تست با وایتکس درسته یا نه ۵ روز به موعدم مونده کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه برام دعا کنید تستم مثبت بشه حامله باشم خیلی منتظرم
بخدا منم گلم اسمتم نمیدونم ولی هرجا هستی خدا بهت بچه بده به هر جنسیتی که میخوای عزیزم امشب انقد گریه ...
منم همسن خودتم خیلی خودمو شوهرم منتظر بچه ایم از یه طرف هم هی اقوام شوهرم با لحن دعوا بهم میگن تو حامله ای پنج ماهته به ما نمیگین هر بار تستم منفی میشه خیلی ناراحت میشم خدا کنه این بار بشه
منم همسن خودتم خیلی خودمو شوهرم منتظر بچه ایم از یه طرف هم هی اقوام شوهرم با لحن دعوا بهم میگن تو حا ...
اره خواهر ماهم این ماه خیلی منتظریم ماه پیش که با اونهمه زحمت و رژیم و امپول و قرص با اینکه سالیم هردومون تست منفی شد نا امید شدم کلا ولی این ماه خیلی نذر کردم
منم همسن خودتم خیلی خودمو شوهرم منتظر بچه ایم از یه طرف هم هی اقوام شوهرم با لحن دعوا بهم میگن تو حا ...
به منم هی میگن چاق شدی حامله ای یکی میاد میگه وای بچه دار نمیشی خدا بهت بچه بده انگار من چندساله نازا شدم به اونا نمیگم من همش ۲ ماه اقدامم سنی ندارم ۱۹ سالمه