2777
2789
عنوان

تخمدونام...‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 231 پست
بخدا منم گلم اسمتم نمیدونم ولی هرجا هستی خدا بهت بچه بده به هر جنسیتی که میخوای عزیزم امشب انقد گریه ...

منم همسن خودتم خیلی خودمو شوهرم منتظر بچه ایم از یه طرف هم هی اقوام شوهرم با لحن دعوا بهم میگن تو حامله ای پنج ماهته به ما نمیگین هر بار تستم منفی میشه خیلی ناراحت میشم خدا کنه این بار بشه

بخدا منم گلم اسمتم نمیدونم ولی هرجا هستی خدا بهت بچه بده به هر جنسیتی که میخوای عزیزم امشب انقد گریه ...

ماهی که اقدام میکنم اخر ماه حس مادر شدنو میگیرم مخصوصا ماه قبل که دو روز دیر تر پریود شدم فک میکردم مادر شدم بچه دارم باز پریود لعنتی اومد 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسن خودتم خیلی خودمو شوهرم منتظر بچه ایم از یه طرف هم هی اقوام شوهرم با لحن دعوا بهم میگن تو حا ...

اره خواهر ماهم این ماه خیلی منتظریم ماه پیش که با اونهمه زحمت و رژیم و امپول و قرص با اینکه سالیم هردومون تست منفی شد نا امید شدم کلا ولی این ماه خیلی نذر کردم 

ماهی که اقدام میکنم اخر ماه حس مادر شدنو میگیرم مخصوصا ماه قبل که دو روز دیر تر پریود شدم فک میکردم ...

وای اره این ماه انقد مواظبم هی با خودم میگم بچه دارم ۵ روز دیگه معلوم میشه یا پریود یا بچه

اره خواهر ماهم این ماه خیلی منتظریم ماه پیش که با اونهمه زحمت و رژیم و امپول و قرص با اینکه سالیم هر ...

پناه بر خدا 

تخمدونام گاهی درد میکنه ترشح هم دارم 

تو ترشح داری یا نه؟

منم همسن خودتم خیلی خودمو شوهرم منتظر بچه ایم از یه طرف هم هی اقوام شوهرم با لحن دعوا بهم میگن تو حا ...

به منم هی میگن چاق شدی حامله ای یکی میاد میگه وای بچه دار نمیشی خدا بهت بچه بده  انگار من چندساله نازا شدم به اونا نمیگم من همش ۲ ماه اقدامم سنی ندارم ۱۹ سالمه 

وای اره این ماه انقد مواظبم هی با خودم میگم بچه دارم ۵ روز دیگه معلوم میشه یا پریود یا بچه

واسه من که اصلا این چند روز نمیگذره نمیدونم چرا هی با انگشتام میشمارم بازم تو سه چهار روز گیر میکنه😁🤣🤣

به منم هی میگن چاق شدی حامله ای یکی میاد میگه وای بچه دار نمیشی خدا بهت بچه بده  انگار من چندسا ...

یکی رفته بوده قسم خورده بوده واسه خانواده همسرم که عروستون حاملس پنج ماهشه خخخخخ😂😂گفتم کی بوده که خبر س...ک...س. ماهم داشته 🤣🤣🤣

یکی رفته بوده قسم خورده بوده واسه خانواده همسرم که عروستون حاملس پنج ماهشه خخخخخ😂😂گفتم کی بوده که ...

ای بابا عجب حرفی یکی هم تو محلمون انداخته بود من حاملم مادر شوهرم ناراحت شده بود میگف به من دیگرون میگن منم گفتم بخدا ندارم دروغه 

ای بابا عجب حرفی یکی هم تو محلمون انداخته بود من حاملم مادر شوهرم ناراحت شده بود میگف به من دیگرون م ...

نمیدونم به بقیه چ ربطی داره که ما بچه داشته باشیم یا نه اینقدر فضول هستن