2777
2789
عنوان

تخمدونام...‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 231 پست
دهنت سرویس😂😂😂منم منتظرم وقت پریودم شه بیبی بزنم! منم لتروزول خوردم تو برا من دعا کن من برا تو💗💗 ...

انشالله عزیزم دوتاییمون مامان بشیم تاریخ پریودت کی هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم منم دقیقا مثله تو این ماه لتروزول خوردم اقدام کردم ۷ روز مونده تا پریودم منم منتظرم یه لحظه تاپیکتو دیدم دلم یجوری شد از ته دلم برات ارزو میکنم زود مامان بشی توام برام دعا کن و اون تستو برام توضیح بده 

سلام گلم منم دقیقا مثله تو این ماه لتروزول خوردم اقدام کردم ۷ روز مونده تا پریودم منم منتظرم یه لحظه ...

منم ۱۳ برج موقع پریودمه خیلی بخودم امیدی ندارم تستم مثبت بشه از بس تست منفی دیدم این بارم ک لتروزول خوردم سرماهم خوردم خداکنه مثبت بشه

سلام گلم منم دقیقا مثله تو این ماه لتروزول خوردم اقدام کردم ۷ روز مونده تا پریودم منم منتظرم یه لحظه ...

تست وایتکس هم نصف لیوان یک بار مصرف ادرار نصف یک لیوان دیگه هم وایتکس هر دو باید به یک اندازه باشن هردو رو به هم اضافه میکنی اگه کف کرد کفش از بین نرفت و چن ساعت موند میگن مثبته ولی اگه کف کرد همون لحظه از بین رفت میگن منفیه 

ولی درست و غلط بودن تسته رو نمیدونم

منم ۱۳ برج موقع پریودمه خیلی بخودم امیدی ندارم تستم مثبت بشه از بس تست منفی دیدم این بارم ک لتروزول ...

من ماه پیش هم لتروزول خورده بودم منم ۱۴ ام موقع پریودمه خدا کنه پریود نشیم 

من ماه پیش هم لتروزول خورده بودم منم ۱۴ ام موقع پریودمه خدا کنه پریود نشیم 

انشاالله که نشیم مامان بشیم این ماه دعا کن من هی دعا میکنم تا خدا بهمون بچه بده 

انشاالله که نشیم مامان بشیم این ماه دعا کن من هی دعا میکنم تا خدا بهمون بچه بده 

بخدا منم گلم اسمتم نمیدونم ولی هرجا هستی خدا بهت بچه بده به هر جنسیتی که میخوای عزیزم امشب انقد گریه کردم دعا کردم