2777
2789
عنوان

تخمدونام...‌

1199 بازدید | 231 پست

سلام بچه ها تخمدونام درد میکنه گاهی هم سمت چپ هم سمت راست ماه قبل لتروزول خوردم تو اقدامم این ماه منتظرم مثبت شدن تستمم ترشح دارم یعنی این میتونه علائم بارداری باشه؟تست وایتکس میدم مثبت میشه نمیدونم تست با وایتکس درسته یا نه ۵ روز به موعدم مونده کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه برام دعا کنید تستم مثبت بشه حامله باشم خیلی منتظرم 

تست وایتکس الکی ، نکن گاز سمی تولید میشه😷

موعدت رسید بیبی بزن ایشالا مثبت

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب عنوانی 🙄😆

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

من تخمدان راستم موقع رابطع یکوچلو درد میگیرع البته اولاس فقط.چرا؟

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
😂😂😂اینم از تست نیم ساعت قبلم روزی یه تست میدم 😂😂😂😂

خیلی چندشی...‌خیلی...مگه کسی عکس خواست ازت اخه.حداقل توعنوان میگفتی

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
خیلی چندشی...‌خیلی...مگه کسی عکس خواست ازت اخه.حداقل توعنوان میگفتی

نه کسی نگفت اینو دیگه خودم گذاشتم خب چیه ادراره و وایتکس😂که اینم همه دارن از دید بهتری نگاه کن😂

نه کسی نگفت اینو دیگه خودم گذاشتم خب چیه ادراره و وایتکس😂که اینم همه دارن از دید بهتری نگاه کن😂

دهنت سرویس😂😂😂منم منتظرم وقت پریودم شه بیبی بزنم! منم لتروزول خوردم تو برا من دعا کن من برا تو💗💗😍

اصݩ مَݩ دردَم و طُ خَط بِه خَط دَرمونۍ!🔐♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎