2777
2789
خیلی ب من ز میزنه همش میگه دوست دارم ولی من از دیشب باهاش سر سنگینم پیامشم سین نکردم

دوست داشتن به حرف نیست به عمله.بیشتر حرفی که به همسرت زده برا من عجیبه و زشت.من بودم میگفتم نکنه توقع داری تو رو تحمل کنه

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر خیلی خوشکلی بینیتم بهت میاد ولی اره یکم عقابیه یواشه. قوز نداره اما فرم نوکش مثه عقابیاست

چه چشما و لبایی هم داری😍

نمیدونم چندمین کاربریمه.همش ایمیل و پسورد یادم میره.
پس چرا همش میگه دوست دارم همش زنگ میزنه محبت میکنه؟😢

این دوست داشتنه ؟ 

فکر کنم ساده گیر اورده 

کدوم دوستی جلوی شوهر دوستش این جوری میکنه ؟؟؟؟

این اصلا چرا به تو نزدیک شده و محبت میکنه ولی جلو شوهرت اینجوری میگه ...

من دیگه ادامه نمیدم ولی دوست اینجوری داشتم قطع رابطه میکردم .نه برای اینکه بدم اومده که گفته زشتم .برای اینکه سعی داره جلوی شوهرم بگه من نقص دارم .این معنی بدی میده ها 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
پس چرا همش میگه دوست دارم همش زنگ میزنه محبت میکنه؟😢

توقع داری بگه انقدم دوستت نداره حسوده.رفتارش مهمه که نشون داده

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

کاش یاد بگیرید به شعور مخاطبتون احترام بزارید ده نفر گفتن بزار حداقل بگو نمیزارم برا یه دماغ علاف شد ...

ببخشید عزیزم قصد بی احترامی نداشتم داشتم جواب پیام هارو میدادم

😂اون فکر کنم داشته از تجربیات تلخش به شما درس میداده اخه یه دوستم من دارم دبیرستان شوهر کرد دیگه در ...

آخه جالبش اینجاست تو کاری یا موضوعی اگه ازش جلو باشم حرص میخوره😂 مثلا دوست نداره من لاغر بشم 😂

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...
ب نظر من ک خیلی قشنگ و بامزه هس

ببین تو عکس خب خوب میفته همیشه از نزدیک بزرگخ

الا عکس از زاویه خوب بدم باورتون نمبشه همونه تو عکسا خیلی خوب میفته از نزدیک دوسش ندارم😢

آخه جالبش اینجاست تو کاری یا موضوعی اگه ازش جلو باشم حرص میخوره😂 مثلا دوست نداره من لاغر بشم 😂

اییییی انگار حالا تو به جایی برسی جلو پیشرفت اون بسته س 😂

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

خب دیگه خودت برو تا آخر خط

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺