2777
2789
ببین تو عکس خب خوب میفته همیشه از نزدیک بزرگخ الا عکس از زاویه خوب بدم باورتون نمبشه همونه تو عکسا ...

بببن انقد همه جات خوشگله ک اصن وفت نمیشه ادم ب دماغت نگا کنه خیلی شیرینی

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت
این دوست داشتنه ؟  فکر کنم ساده گیر اورده  کدوم دوستی جلوی شوهر دوستش این جوری میکنه ؟؟؟ ...

اره اگر ی چیز بگم جلو شوهرم منو ضایع میکنه یا ی حرفی باشه میگه حق با شوهرمه جلو خود شوهرم

حالا من ی بار دعواشون شد بهش گفتم خب عزیزم شلوغش نکن چیز مهمی نیس ب من گف چرا جلو شوهرم اینو گفتی شیر شد😢حس میکنم درکش پایینه شاید غرضی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂اون فکر کنم داشته از تجربیات تلخش به شما درس میداده اخه یه دوستم من دارم دبیرستان شوهر کرد دیگه در ...

من نمیگم شوهر بده.ولی مطمئنن دوستت تجربه خوبی نداشته.زندگی متاهلی هم انقد له له زدن نداره که بعضیا انقد براش غصه میخورن و‌اه و ناله.خودم اصلا تو‌فکرش نبودم و تو مسیرم قرار گرفت. محدودیت ندارم هنوز میتونم تصمیمای شخصی بگیرم و.....ولی هنوز مجردیمو بیشتر دوست دارم.

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

ببین تو عکس خب خوب میفته همیشه از نزدیک بزرگخ الا عکس از زاویه خوب بدم باورتون نمبشه همونه تو عکسا ...

اینا رو ول کن یه بار دیگه دوستت این حرفو زد بگو شوهرم واسه چیزای بزرگتر و مهم تری از چهره با من ازدواج کرده .نقطه ضعف نده دست کسی .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
دورت بگردم چه مهربونی شما🤭😘🥰

قربونت برم من😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت
من از دماغ عملب خوشم نمباد مگ واقعا دماغت خیلی مشکل داشته باشه ک عمل کنی

اره .بعضیا خیلی چهره شون با عمل عوض میشه .بعضیام چندان فرقی نمیکنه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اینا رو ول کن یه بار دیگه دوستت این حرفو زد بگو شوهرم واسه چیزای بزرگتر و مهم تری از چهره با من ازدو ...

یکم باهاش سر سنگین شدم دیشب بهم گفت چقدر جنبت پایینه

به نظرتون امروز اگر پیام داد بحثو پیش کشیذ من چی بگم بهش.  ؟؟بگم چرا جلو شوهرم اینجوری گفتی؟

من نمیگم شوهر بده.ولی مطمئنن دوستت تجربه خوبی نداشته.زندگی متاهلی هم انقد له له زدن نداره که بعضیا ا ...

به نظر من نه له له زدن نه عز و جز کردن و دخالت تو زندگی دیگران  اخه جالبه این دوست من خودش تو مدرسه همش شوهر شوهر میکرد خانوادش راضی نبودن با ابروریزی درست کردن شوهر کرده .ماها درسمونو خوندیم تفریحاتمونم کردیم دیگه هر زمان صلاح بدونیم و کیس خوب بیاد شوهر میکنیم ولی این از این دسته ادماییه که تجربه شخصیشو تعمیم میده به دیگران میگه چون من بدبختم بقیه ام ازدواج نکنن من بدم میاد از این حرفاش و طرز فکرش 

اره اگر ی چیز بگم جلو شوهرم منو ضایع میکنه یا ی حرفی باشه میگه حق با شوهرمه جلو خود شوهرم حالا من ی ...

به هر حال مواظب باش از دوست ضربه نخوری ...

شخصیتت ساده و بی آلایشه .از سادگیت سو استفاده نشه 

من یه دوستی داشتم برام خاستگار پیدا کرد .بعد من بور و سفیدم و قدم ۱۷۱.دوستم سبزه و چشم و ابرو مشکی و قد۱۷۵

حالت چشمامون شبیه به هم بود با قد مون .

هر جا میرفتیم میگفتن که چه شبیه به همید .انگار فامیلین ...

یه بار بهم گفت : خاستگاری که معرفی کردم نخواستت .خاستگاره گفت آنگینه  انگشت کوچیکه تو هم نمیشه از نظر قیافه !!!

بعد به دوستم گفتم تو چیزی بهش نگفتی ؟ گفت نه ‌.

گفتم به دو علت دوست من نیسی.یک اینکه گذاشتی پشت سرم حرف بزنن .دو اینکه این حرف (که صحتش معلوم نیست) را برای من آوردی که لازم نبود به صراحت بگی چون معنی به رخ کشیدن داره ...

بعدم دوستم را انداختم دور...بماند که خاستگاره را خودم گفته بودم بهش نه و دلیلش هم این بود که ایشون مسلمان بود و من مسیحی و با هم مچ نشدیم 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
به هر حال مواظب باش از دوست ضربه نخوری ... شخصیتت ساده و بی آلایشه .از سادگیت سو استفاده نشه  ...

وای چقدر بد منم خیلی حس خوبی از دوستم نمیگیرم خیلی موقع ها خودش رو ب رخم میکشه من ناراحت میشم ب روی خودم نمیارم اما محبتم بهم زیاد میکنه 

دلم میخواد رابطمو کم کنم اما روم نمیشه

دلش میخواد هر روز منو ببینه

یکم باهاش سر سنگین شدم دیشب بهم گفت چقدر جنبت پایینه به نظرتون امروز اگر پیام داد بحثو پیش کشیذ من ...

من بودم میگفتم شوهرم گفته من تو رو همه جوره دوست دارم یه جور که دیگه دهنشو ببنده .

به نظر من نه له له زدن نه عز و جز کردن و دخالت تو زندگی دیگران  اخه جالبه این دوست من خودش تو م ...

خوب کلا زیاد منطقی نیست.من وقتی میینم دوستام ناراحتن بیشتر نقاط قوتشون تواناییهاشونو میگم و میگم هر موقع قسمت باشه خدا بهترینو سر راهشون قرار میده.ما همه تحصیل کرده اییم و البته اونا تو‌زمینه شغلی همه موفقن

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت