وای چقدر بد منم خیلی حس خوبی از دوستم نمیگیرم خیلی موقع ها خودش رو ب رخم میکشه من ناراحت میشم ب روی ...
بهونه بیار خودتو مشغول کلاسی چیزی کن.من دوست صمیمی بیست سالم بعد ازدواجم خیلی عوض شد اون زودتر از من ازدواج کرده بود.ولی دیگه یه روز کم اوردم گفتم خدافظ الان هنوز دوسش دارم ولی دیگه اسیب نمیبینم
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت
خوب کلا زیاد منطقی نیست.من وقتی میینم دوستام ناراحتن بیشتر نقاط قوتشون تواناییهاشونو میگم و میگم هر ...
منم در کل با ناراحتی برا مجرد بودن مخالفم .اما با اینم مخالفم که کسی بخواد دیگرانو پشیمون کنه از ازدواج چون خودش زندگیش خوب نیست .در کل تعادل خوبه نه افراط و تفریط همه چی باید کنار هم باشه .
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم .اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
نمیخای یه دور دیگه نظراتو بخونی.رابطتتو کم کن باشه😁
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت