اخه میدونی چی شد دیشب بیرون بودیم تو فکر بودم بعد ب من گفت با دماغ عقابت ب چی فکر میکنی ب شوهرم گ ...
بعد هنوز میخوای ادامه بدی.من نوعی خیلی تحملم بالاست ولی خط بزن.هیچ وقتم دیگه با همسرت و ایشون حداقل بیروننرو.چه حرفش شوخی بوده چه جدی.
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت
به دوستاتون هیچ وقت ابمقدر رو ندیدن که ازتون ایراد بگیره دوست من یبار تو جگع بهم گفت عجب دیوانه ای ه ...
😂اون فکر کنم داشته از تجربیات تلخش به شما درس میداده اخه یه دوستم من دارم دبیرستان شوهر کرد دیگه درس نخوند همش به من میگه شوهر بده شوهر اهه فقط و فقط درس بخون .جالبه مردم ماها رو به کاری تشویق میکنن که خودشون نکردن
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اخه میدونی چی شد دیشب بیرون بودیم تو فکر بودم بعد ب من گفت با دماغ عقابت ب چی فکر میکنی ب شوهرم گ ...
چه پرروعه 🤐
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اتفاقا منم بهش گفتم بینی من بزرگ هست اما سر بالاست خودتو قبل عمل یادت رفته گفت نه بخدا مث عقابه دما ...
میخواد اعتماد بنفستوبیاره پایین تا جایی که میتونی رابطتتوکم کن.این دوست نیست.
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت
وای راست میگی ؟؟
دوستت به شدت حسادت داره .مواظب باش .
بعد نگی من نگفتما
این موجودات را وارد حریم شخصی خودت و شوهرت نکن
یه دوستی داشتم اینجوری بود .خیلی ضربه میزنن زیر زیرکی
معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم .اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺