2777
2789
عنوان

بچه هیئتی

| مشاهده متن کامل بحث + 4764 بازدید | 125 پست
نه من کلا در حدی که بتونم پیشرفت کنم علم کسب میکنم و بلدم حرف بزنم اما کلا اهل سخن پراکنی توی جمع ن ...

اوهوم خوبه ... اگ از خودتون راضی این پس دیگ بحثی‌نمیمونه ولی در کل برای جذاب بودن سر و زبون خیلی مهمه...اما بازم هرکسی‌یجوره 

بیا ای دلبر و دلدارم حسین ،بیا برگردیم..‌.🥺🖤

از شخصیت اصلی فیلم گلادیاتور خیلی خوشم میاد . یا شخصیت اصلی فیلم شجاع دل ( ویلیام والاس )

کلا از جنس علاقه ی دخترها هم خوشم نمیاد . بیشتر بخاطر ضعف و وابستگیه و دخترها عاشق پسری میشند که بلده چطوری عاشقشون کنه وگرنه خودشون عواطف قوی ندارند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شخصیت اصلی فیلم گلادیاتور خیلی خوشم میاد . یا شخصیت اصلی فیلم شجاع دل ( ویلیام والاس ) کلا از جن ...

خیلی خودتونو علامه میدونین مث اینکه! شما دختر نیستین اتفاقا دخترا همه زندگیشون عشق و احساسشونه و اصلنم توش ضعیف نیستن اون دوتا شخصیتم نمیشناسم

خیلی خودتونو علامه میدونین مث اینکه! شما دختر نیستین اتفاقا دخترا همه زندگیشون عشق و احساسشونه و اصل ...

نه علامه نمیدونم 

اما توی این سایت ها و در جامعه شاهد این هستیم که بعضی دخترها به یکی قول ازدواج دادند و بعد خانواده مخالفت کردن و این وسط ی خاستگار خوب داشتند که خیلی هم ابراز علاقه میکرده و بعد جواب مثبت دادند

من نگفتم دخترها همه زندگی شون عشق و احساسشون نیست

اتفاقا خیلی عاطفی اند اما بعضی وقت ها جنس اون احساس ضعیفه 

من بهش میگم احساسات بی منطق

مثل وقتی که پسرها بخاطر ویژگی بصری بودنشون نخواند خودشون را کنترل کنند و ملاک اولشون ظاهر بشه و چشمشون بر عقلشون حکم فرمایی کنه دخترها هم اگه بخاطر ویژگی سمعی بودنشون نتونند درست تصمیم بگیرند وقتی ی پسر زبون بازی میکنه اون وقت جنس این علاقه از نظرم ضعیفه چون گوششون بر عقلشون پیروز شده 

قصد جسارت نداشتم . منظورمو درست نرسوندم 

کعبه به تسبیح سر ریش نیست....

اگ واقعا انسان باشه تو هر ظاهری مرد خوب زندگیتو بهشت میکنه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خوشبحالت واقعا..میشه بگی چیکار کردی چ نذری کردی ؟ من واقعا رو چشم پاک بودن حساسم

عزیزم بنظرم به خدا بگو من یه مرد چشم پاک میخوام و خودمم سعی میکنم با رفتارو پوششم چشمی رو ناپاک نکنم. 

این بهترین نذره و واقعا نتیجشو میبینی. 

همسر من مذهبی نبود اما واقعاااا چشمش پاکه

۰شم پاک یه خصلتیه که مذهبی و غیر مذهبی نداره و کم پیدا میییشه

عزیزم بنظرم به خدا بگو من یه مرد چشم پاک میخوام و خودمم سعی میکنم با رفتارو پوششم چشمی رو ناپاک نکنم ...

اره خیلی خوب گفتی چون نگاه بیجا هم کلللی حسرت برا ادم میاره