من خیلی از اون مدلای بچه هئیتی ریشوی سر به زیر خوشم میاد اگ تونستین با همچی آدمی ازدواج کنین نظرتون راجب اخلاق رفتارشون چیه؟ کلیشه ای نمیخام حرف بزنینا بگین نمیزارن ارایش کنی ازین حرفا چون اینارو همه میدونن من ازونایی ک همسر این شکلی دارن تجربه شونو میخام..مدل آشناییتونم اگ دوس دارین بگین من دوس دارم تو هیئت عاشق شیم😂
تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه... بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.
در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریمکارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم
😂😂😂😂😂😂😂😂 الان ب هر کی بگی سلام میگه اول ماسکتو بردار 😂
چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘