2777
2789
عنوان

بچه هیئتی

4764 بازدید | 125 پست

من خیلی از اون مدلای بچه هئیتی ریشوی سر به زیر خوشم میاد اگ تونستین با همچی آدمی ازدواج کنین نظرتون راجب اخلاق رفتارشون چیه؟ کلیشه ای نمیخام حرف بزنینا بگین نمیزارن ارایش کنی ازین حرفا چون اینارو همه میدونن من ازونایی ک همسر این شکلی دارن تجربه شونو میخام..مدل آشناییتونم اگ دوس دارین بگین من دوس دارم تو هیئت عاشق شیم😂

بیا ای دلبر و دلدارم حسین ،بیا برگردیم..‌.🥺🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز تو مایه های حامد دیگه😁

من یه نفر عینا اون میشناسم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سعی کنین همیشه اطراف مسجد باشین

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

منم مجرد بودم خیلی دوست داشتم اینطوری ازدواج کنم

شوهرمم قبلا تقریبا بچه هیئتی بود حالا نیست😂

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  
فعلا که همه ماسک زدن معلوم نیست کی چه شکلیه    

😂😂😂😂😂😂😂😂  الان ب هر کی  بگی سلام میگه اول ماسکتو بردار 😂

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
خیلی کار سختیه ...زنش چجوری زندگی میکنه؟

زن نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ