2777
2789
عنوان

بچه هیئتی

| مشاهده متن کامل بحث + 4764 بازدید | 125 پست
منم چشم و ابروم خوشگله ولی بینیم کارو خراب کرده😂 اره دعا زیاد میکنم میخام ازشون انشالله بشه😞 اخه ت ...

اصلا کار به شماره نکشید ...تو گروه دانشگاه جزوه خواست جزوه دادم تازه آشنا شدیم مجازی بعد حضوری دیدیم همو

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
مثل خودت مشهد زیاد میرفتم و رو به رو گنبد طلا ریز به ریز برای امام رضا میگفتم چی میخوام،کار خاصی برا ...

همون دگ دختر خوبی بودی ب مامان بابات جواب سربالا نمیدادی اونام دعات میکردن من رفتارم تنده یکمی باهاشون واس همین نگرانم😞 اها این ریزب ریزگفتنم یادم باشه من چن تاملاک دارم یکیش همین هئیتیه یکی دیگش خوشگل بودنشه چون من اصلا نمیتونم با زشتا کنار بیام متاسفانه حالا جالبیش اینه خودم معمولیم🤦‍♀️ من مشهدم کلا اینسری رفتم حرم دعات میکنم عزیزم خوشبخ باشی

بیا ای دلبر و دلدارم حسین ،بیا برگردیم..‌.🥺🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی باحجابی؟ تو هیئتا حجاب و تیپت چطوریه؟ ارایش میکنی؟ با پدرمادرت رفتارت چطوریه؟ خاهربردارات چی؟ ف ...

نه من چادری نیستم و چادری هم نخواهم شد 😂تیپ جلفی ندارم خیلی ساده ام اهل آرایش هم نیستم موهامم یکمی جلوش بیرونه همین ..وبا پدر و مادر هم عادی مثل همه با بابام خوب نیستم زیاد چون بابایی نیستم با مامان مثل دوستم...تک فرزندم ...و از طرفی من تو زندگیم یه شکست هم داشتم شوهرم هم میدونه و گفت گذشته رو فراموش کن ⁦☹️⁩اون چقد آدم نحسی بود

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
نه من چادری نیستم و چادری هم نخواهم شد 😂تیپ جلفی ندارم خیلی ساده ام اهل آرایش هم نیستم موهامم یکمی ...

دقیقا منم ی عقد ناموفق داشتم ک اون ادم کلللللا برعکس هرچی من میخام بود ک تموم شد میشه عکستو ببینم اونوق منم میزارم☺️

عقد نبودم من دوست بودم و نامزدکردیم ولی بابام قبول نکرد خداروشکر ...😓نگاه کن بردارم 

زیاد پیدا نیستی بعد ازینا نذار ک خیلی خوب افتادی یه معمولی تر ک قیافت پیدا باشه بذار لطفا الان من میزارم ببینی

همون دگ دختر خوبی بودی ب مامان بابات جواب سربالا نمیدادی اونام دعات میکردن من رفتارم تنده یکمی ...

مامان و بابا ها خیلی مهربونن خیالت راحت

منم اونجوری که فکر میکنی نبودم گاهی با مامانم تند میشدم ولی اون دعام میکرد

ممنون که دعا میکنی برام،خیلی با ارزشه

منم تو این روز عزیز دعا میکنم از اون چیزی که تو دلت هست هزاردرجه بهتر نصیبت بشه عزیزم

مامان و بابا ها خیلی مهربونن خیالت راحت منم اونجوری که فکر میکنی نبودم گاهی با مامانم تند میشدم ولی ...

ببخش دیر شد دوساعت میخاستم لود کنم نمیشد😐

به عنوان ی پسر خجالتی و مغرور برام سوال شد چرا دخترها پسر پررو دوست دارند ؟

چون ذات ادما کمال طلبه و همیشه دنبال یکی بهتر از خودشونن مخصوصا ما دخترا ک بخاطر روحیه لطیفمون بیشتر جذب مرد قدرتمند و پررو و اجتماعی میشیم ک کلا برعکس خودمونه مثلا بین گلزار و علیخانی برای بیشتر ما علیخانی جذاب تره چون قدرتش توی حرف بالاس و خودشو بالامیکشه از اطرافیانش و ملاگ فقط قیافه نیس البته بازم این چیزا سلیقه ایه ... بیشتر روی خودتون کار کنین شما مردا باید کار کنین توی جامعه بجنگین تا تکیه گاه یه خانواده بشین خجالتی بودن اصصصلا صفت خوبی واسه مردجماعت نیسباعث پسرفت و عقب موندنش از پول و کار و همه چییی میشه

توی هیئت آشنا بشید ؟

مگه هیئت جای اشناییه .

به شخصه دیگه از حال و هوای محرم خوشم نمیاد .

جنبه ی خودنمایی داره

دقیقا چند روز پیش به دوستم گفتم به حرمت این روزها خیلی دختر و پسرها با هم آشنا میشند         

توی هیئت آشنا بشید ؟ مگه هیئت جای اشناییه . به شخصه دیگه از حال و هوای محرم خوشم نمیاد . جنبه ی خ ...

منظورم اینک مامانش منو بپسنده معرفی کنه اتفاقا من ازینایی هم ک اصلا نگاه کسی نمیکنم و اجازه این چیزا رو نمیدم چون معتقدم اون زندگی زندگی نمیشه 

چون ذات ادما کمال طلبه و همیشه دنبال یکی بهتر از خودشونن مخصوصا ما دخترا ک بخاطر روحیه لطیفمون بیشتر ...

من خودم خداروشکر ظاهر بد نیست و استایلم هم از خیلی بازیگرها بهتره و چون بابام بدنسازی کار میکردند توی جوونی منم ارثی استایلم خوبه

اهل شوخی هستم توی جمع پسرها  اما از حق خودم دفاع میکنم اما اهل زبون ریزی نیستم و بسیار کم حرف و ساکت توی جمع های خانوادگی ( توی خونه کم حرف نیستم ) و شر نبودم . 

گلزار که من آدم حسابش نمیکنم ( کسی که با زن شوهر .......... ) و بچه سوسوله و معتا.....

احسان علیخانی باز بد نیست و سر و زبون داره 

من از ظاهر شهاب حسینی و امیر حسین آرمان و بوراک اوزچویت خوشم میاد

نه کلا از زبون ریختن خوشم نمیاد و توی جمع اکثرا شنونده ام

اما راجب پول و کار بگم که بلدم چطوری پول در بیارم اما بدبختی اینه سطح مالی خانواده خوب نیست و بابام کمک نمیکنه و نمیتونه یکمی کمک مالی ام کنه وگرنه میدونم پول را کجا و چطور ازش استفاده کنم

همین حالا یک میلیون پول را توی این چند وقت 5 میلیونش کردم 

اما واقعا درست دخترها از پسرها سر و زبون دار خوششون میاد و بیشتر هم جذب این دسته میشند .

من خودم خداروشکر ظاهر بد نیست و استایلم هم از خیلی بازیگرها بهتره و چون بابام بدنسازی کار میکردند تو ...

ببینین این چیزا سلیقه ایه مثلا من ممکنه بگم اگ مرد مستقل ک دست تو جیب خودشه و تیپ سنگین و مداح هست ولی در عین حال توی جمعای مردونه لز اینایی هست ک مث علیخانی حرفشو ب کرسی میشونه همیشه صاب نظره و راجب همه چی اطلاعات داره باهوش و باسیاسته دوس دارم ، یکی هم میگ ن تیپ خجالتی و مغرور دوس دارم ولی خب بقول شما اکثرما دخترا از مردایی ک حرفشون تو جمع برو داره و سیاستن خوشمون میاد بنظرم اگ چن جلسه فن خطاب و سخنرانی شرکت کنین خوبه چون اونا ادماهم از همینجاها شرو میکنن و این مهارتا بیشتر ارثی هست ولی اکتساب هم خییلی مهمه...درکل با توجه به اینک گفتین ظاهر و پول دراوردن بلدین پس نصف راهو رفتین فقط اگ درمورد صحبت احساس ضعف میکنین خیلی کتابا هس خیلی کلاسا هس ک اصلا بحث جذب دختروکنار بزاریم واسه جذب شریک و پیشرفت کاریتون خوبه

ببینین این چیزا سلیقه ایه مثلا من ممکنه بگم اگ مرد مستقل ک دست تو جیب خودشه و تیپ سنگین و مداح هست و ...

نه من کلا در حدی که بتونم پیشرفت کنم علم کسب میکنم و بلدم حرف بزنم

اما کلا اهل سخن پراکنی توی جمع نیستم و یا بخوام با حرف زدن خودم را نشون بدم

مثلا توی فوتبال همیشه کاپیتال میشدم توی مدرسه اما هیچ وقت اهل کری خوندن نیستم و دوست دارم فقط بترکونم و این طوری خودم را اثبات کنم

روحیه ی جنگ جوی دارم

بخاطر همین 2 سال هست پشت کنکورم

مثلا من قبلا که کوچیک بودم فیفا بازی میکردم اما دوستام پی اس بازی میکردند و بخاطر همین پی اس را یاد گرفتم تا از همه شون ببرم و بردم

از بچگی این طوری بودم

کلا 

نیازی ندارم دخترها جذب من بشند چون نیازی به علاقه ای دخترها ندارم و بخاطر همین گفتم در عین خجالتی بودن مغرورم (