2777
2789
عنوان

بچه هیئتی

| مشاهده متن کامل بحث + 4764 بازدید | 125 پست
🤔😂ععع شوهر من گوش میده هایده و مهستی رو میگه چیزی که خزعبلات نباشه اشکال ندارع تازه دلیل و برهان ه ...

نه شوهر من میگه صدای زن حرومه وگوش نمیده 

همه چی طبق اسلام ومرجع تقلیدش قبول داره وانجام میده فکرش هم بسته نیست روابط اجتماعی خوبی داره اما از خط قرمزاش کوتا نمیاد

کاربر جدید نیستم 😊

من دختر عمم با یه بچه مذهبی و هیئتی خوشگل ازدواج کرد ولی متاسفانه الان خیلی پشیمونه میگه کاش دین نداشت ولی اخلاق داشت....نمیذاره خونه کسی بره و توقعات بسیااااااار زیادی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شوهر من میگه صدای زن حرومه وگوش نمیده  همه چی طبق اسلام ومرجع تقلیدش قبول داره وانجام میده ...

احیانا داداش کپی خودش نداره شوهرت؟🧐

بیا ای دلبر و دلدارم حسین ،بیا برگردیم..‌.🥺🖤
اررره زدی توخال من الان ی قدددیسه واسه خودم ساختم فقط دنبال همونم مینرسم بترشم کم کم🤦‍♀️ شما چی عزی ...

باطنم رو که خدا باید قضاوت کنه اما ظاهرا مذهبی هستم برای همینم هرکی میخواست بهم معرفی کنه مورد مذهبی معرفی میکرد،دعا هم البته زیاد میکردم

ولی اوایل شوهرم کوچکترین خطایی میکرد دیوونه میشدم از بس کتاب راجع به شهدا خونده بودم فکر میکردم این بنده خدا باید مثل اونا باشه بعدا فهمیدم از این خبرا نیست  

پس حتما ازینایی هستی ک پدرمادرتو احترام میکنی و دوس پسر نداری اگرم نک حتما پارتی داری زیادی بنده برگ ...

نمی‌دونم والا خودش دو ماه اصرار می‌کرد قبولش کنم من باورش نمی‌کردم هی میگفتم اهل دوستی نیستم اونم قسم و آیه بابا به خدا من واسه دوستی نمی‌خوام 😂😂😂😂آخرش اربعین پارسال رفت دعا کرد که من قبولش کنم ولی نمی‌دونم چه کار خوبی کردم تو زندگیم که بهم دادش 

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
عالیه خوشبخت باشی...فقط بگو چ معامله و نذری با خدا کردی ک این شدی؟

ممنونم عزیزم سلامت باشینمن شوهرمو از سن کم دوس داشتم وعاشقش بودم فامیله از همون سن کم بچه مسجدی بود واهل قرآن ونماز همه دوسش داشتن مهربون بود وسربه زیر 

من نذر کردم اگه زنش بشم مهریم 14تا باشه وتا زنده ام مث پروانه دورش بچرخم واز جونم برای زندگیم مایه بذارم از خدا خواستمش خدا بهم لطف داشت 

کاربر جدید نیستم 😊
نمی‌دونم والا خودش دو ماه اصرار می‌کرد قبولش کنم من باورش نمی‌کردم هی میگفتم اهل دوستی نیستم اونم قس ...

واقعا خوشبحالت من همش توفانتزیم همین چیزاس قدر زندگیتو بدونحتما خیلی خوشگلی😞

باطنم رو که خدا باید قضاوت کنه اما ظاهرا مذهبی هستم برای همینم هرکی میخواست بهم معرفی کنه مورد مذهبی ...

عززززیزم تو مث رفیق منی 😂😂 دعا تو نماز میکردی؟ قشنگ بگو خب شماها الگوهای منین شما مایه نمیذارین خببببب 

اتفاقا یه داداش داره هیچ شباهتی به هم ندارن😂 همه خصوصیات شوهرمو برای برادرشوهرم برعکس کن😂

وااای خداروشکررر پس دیگ کار نداری فلا؟😂😂

واقعا خوشبحالت من همش توفانتزیم همین چیزاس قدر زندگیتو بدونحتما خیلی خوشگلی😞

عزیزم دعا کن از حضرت ابوالفضل بخواه از امام رضا بخواه ولی به خاطر حتما آدم مذهبی خواستگاراتو الکی رد نکن به بختت لگد نزن شاید یه درصد قسمتت از اون به قول خودت هیئتی ها نیست نمی‌دونم ....ممنونم عزیزم قدرشو می‌دونم 😘😘😘یکمی خوشگلم 😂عکس چشمم هست رو اسکرین تو تاپیک هم هست 

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
عزیزم دعا کن از حضرت ابوالفضل بخواه از امام رضا بخواه ولی به خاطر حتما آدم مذهبی خواستگاراتو الکی رد ...

منم چشم و ابروم خوشگله ولی بینیم کارو خراب کرده😂 اره دعا زیاد میکنم میخام ازشون انشالله بشه😞 اخه تا حالا کسی بدلم نشسته فقط واس خودم ی تصویر ذهنی درست کردم دنبال همونم نمیدونم...همسرت چجوری شمارتو پیدا کرد خیلی ازین عشقای هئیتی خوشم میاد

عززززیزم تو مث رفیق منی 😂😂 دعا تو نماز میکردی؟ قشنگ بگو خب شماها الگوهای منین شما مایه نمیذارین خب ...

مثل خودت مشهد زیاد میرفتم و رو به رو گنبد طلا ریز به ریز برای امام رضا میگفتم چی میخوام،کار خاصی برای مامان و بابام نکردم ولی زیاد دعام میکردن،به شهدا زیاد توسل میکردم و باهاشون دردودل میکردم،تو ازدواج اصلا سخت نمیگرفتم میگفتم فقط مومن باشه هیچی دیگه برام مهم نبود هیچی،برعکس الانم حسادت و کینه اصلا نداشتم خیلی ساده و بدبخت و بی ریا بودم،باورت میشه تا مدت ها نمیدونستم شوهرم ماشین داره؟چون نپرسیده بودم،حتی حقوقشم نپرسیدم

توی بسیج و هیئت و کارای اینجوری دانشگاهم خیلی خیلی اکتیو بودم که بی تاثیر نبود

ان شاء الله به زودی پیدا میشه بذار بری دانشگاه  

عزیزم دعا کن از حضرت ابوالفضل بخواه از امام رضا بخواه ولی به خاطر حتما آدم مذهبی خواستگاراتو الکی رد ...

خیلی باحجابی؟ تو هیئتا حجاب و تیپت چطوریه؟ ارایش میکنی؟ با پدرمادرت رفتارت چطوریه؟ خاهربردارات چی؟ فلا همینارو بگو تا یادم بیاد😂❤