2777
2789
عنوان

بچه هیئتی

| مشاهده متن کامل بحث + 4764 بازدید | 125 پست
خوشبحالت واقعا..میشه بگی چیکار کردی چ نذری کردی ؟ من واقعا رو چشم پاک بودن حساسم

والا من که برعکسشم نه نمازی نه روزه ای تا حالا نگرفتم ...ولی برای اولین بار که امام رضا منو طلبید رفتم مشهد گفتم یکی از همینا 😑 یکم چند ماه طول کشید ولی داد بهم ....ولی ایشون اصلا نخواست منو عوض کنه که چادریم کنه یا زور کنه نماز بخون خودم دوست دارم ها و میخونم ولی با فاصله ...یه موقعایی واقعا حس میکنم مرجع تقلیده همه چی دانع ......قضیه آشنایی هم همکلاسی بودیم 😊

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی دیگه میره مسجد  اونجا هم واس شوهر پیدا کردن تعطیل شد

بالاخره باز میشه.

😎

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

ببین عزیزم زندگی با یه آدم مذهبی (واقعی) خیلی خوبه

خوب حداقلش اینه که هیزی نمیکنه خیانت نمیکنه تو دعوا بی حرمتت نمیکنه،کمک به حالته و...... 

اما سعی کن تو ذهنت از این تیپ برای خودت یه قدیسه نسازی که هر آدمی یه صفات منفی هم داره و اینجوری خیلی تو ذوقت میخوره

مثلا من شوهرم مذهبیه اوایل توقع داشتم مثل پسر پیامبر رفتار کنه اما به مرور فهمیدم اونم بلاخره یه انسانه و گل بی عیب نیست

یکی اومد خواستگاریم خعلیارو واسطه کرد من قبول نکردم ب خودمم گف البته مداح هم بود، ایشون اینجور بود گ ...

نصف بالای پیامت برعکس اومد نتونستم بخونم ...ببین من ازین مدلای خامد دوس دارم ولی کلللا ادم دلی ایم ینی اگ عاشق طرفم بشم دیگ هرچی بگ همونو قبول میکنم راسی خیلی دلم میخاد مداح هم باشه😂 ولی کلا همه ادما ی مدل نیستن هر خوبی ی بدیایی هم داره 

بیا ای دلبر و دلدارم حسین ،بیا برگردیم..‌.🥺🖤
من دارم  از آرایش در حد رژ وضد آفتاب بدش نمیاد رو چادر حساسه خیلی  به شدت مهربونه تا حا ...

🤔😂ععع شوهر من گوش میده هایده و مهستی رو میگه چیزی که خزعبلات نباشه اشکال ندارع تازه دلیل و برهان هم آورد برام زیادی فکرش بسته نیست ولی با دلیل کاری رو انجام میده خودش فقیه هم هست مثل من

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
والا من که برعکسشم نه نمازی نه روزه ای تا حالا نگرفتم ...ولی برای اولین بار که امام رضا منو طلبید رف ...

پس حتما ازینایی هستی ک پدرمادرتو احترام میکنی و دوس پسر نداری اگرم نک حتما پارتی داری زیادی بنده برگزیده ای😂 واقعا خب بگو چکاکنم ازین بختا بیاد من امام رضا میرم همیشه هم دعا زیادمیکنم انشالله اجابتم کنن

ببین معمولا این هیئتی ها قصد ازدواج داشته باشن به بزرگترای مسجد میگن و اونا از دخترای مسجد معرفی میکنن پس باید زیاد بری مسجد 😁 شناخته بشی معرفیت میکنن 

۲۰۲۰ اولین عددیه که یکبار برای همیشه به همه ثابت کرد تو عدد رند واسه کسی نریـ.دن   
ببین عزیزم زندگی با یه آدم مذهبی (واقعی) خیلی خوبه خوب حداقلش اینه که هیزی نمیکنه خیانت نمیکنه تو د ...

اررره زدی توخال من الان ی قدددیسه واسه خودم ساختم فقط دنبال همونم مینرسم بترشم کم کم🤦‍♀️ شما چی عزیزم نذرخاصی کردی؟

ببین معمولا این هیئتی ها قصد ازدواج داشته باشن به بزرگترای مسجد میگن و اونا از دخترای مسجد معرفی میک ...

یبار رفتم در طول عمرم😂 اخه کنکوری ام زیادم وقت نمیکنم مسجدام ک تطیل ولی باشه خدا توفیقم بده میرم

🤔😂ععع شوهر من گوش میده هایده و مهستی رو میگه چیزی که خزعبلات نباشه اشکال ندارع تازه دلیل و برهان ه ...

ففیه ینی چی عزیزم؟ چ جالب هایده مهستی و فقیه😂