2777
2789
عنوان

بچه هیئتی

| مشاهده متن کامل بحث + 4764 بازدید | 125 پست

همشون که خوب نیستن ...شوهر من مذهبی هست ولی دیگه شورشو در نمیاره از اینا که خشکه مذهبی و هیئت رفتن و سینه زدن های وحشیانه و ریش گذاشتن تا پایین پاشون هست نیست  😂نماز و روزه به جاشه تو صورت دختری هم نگاه نمیکنه وقتی صحبت می‌کنه ...خیلی پاک و سالمه خداروشکر انشالله از اینا نصیبت

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون که خوب نیستن ...شوهر من مذهبی هست ولی دیگه شورشو در نمیاره از خشکه مذهبی و هیئت رفتن و سینه زد ...

خوشبحالت واقعا..میشه بگی چیکار کردی چ نذری کردی ؟ من واقعا رو چشم پاک بودن حساسم

بیا ای دلبر و دلدارم حسین ،بیا برگردیم..‌.🥺🖤

من دارم 

از آرایش در حد رژ وضد آفتاب بدش نمیاد

رو چادر حساسه خیلی 

به شدت مهربونه تا حالا از گل نازک‌تر بهم نگفته 

حالم بد باشه کارای خونه رو انجام میده 

دست ودل بازه وهمه پس اندازش دست منه 

و.... 

هیچ وقت به گوشی تلگرام وواتساپم گیر نداده فقط عکسمو دوس نداره بذارم پروفایل 

صدای زن گوش نمیده اما بقیه آهنگا گوش میده ومشکلی نداره 

اهل کمکه و خداشناس 

ودر آخر 

من جونمم براش میدم

کاربر جدید نیستم 😊
یه دفعه بجای هلو لولوگیر میاد

😂😂😂اره والا 

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
من دارم  از آرایش در حد رژ وضد آفتاب بدش نمیاد رو چادر حساسه خیلی  به شدت مهربونه تا حا ...

عالیه خوشبخت باشی...فقط بگو چ معامله و نذری با خدا کردی ک این شدی؟

قصد داری باعث خیر بشی؟😂

۲۰ سالشه هنوز زوده زن بگیره وگرنه حتما

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یکی اومد خواستگاریم خعلیارو واسطه کرد من قبول نکردم ب خودمم گف البته مداح هم بود، ایشون اینجور بود گیرمیدااد بااینکه من نسبتی باش نداشتم رو حجابم و رفتارم نظرمیداد حساس بود 

قسمم میداد لباست اینجور و اونجور نباشه اذیتم خعلی کرد تو این مدت ک ازم قول گرف باش بمونم با اخلاقش اشناشم، اما آب میدید شناگر ماهری بود

هنوزم دوسم داره میدونم اما یسری ازاین بچه هیئتی ها اخلاقشون خاص هس البته همه ن

بابا بچه هییتی زیاده نذرنمیخواد.اوناهم دنبال ازدواجن

خب کو پس🥺 باور کن من هفته قبل خاستگار دکترمو ک تجارتم میکرد رد کردم فقط واسه اینک سلیقم هیئتیه ولی هنو پیدا نشده😞