بچه ها مردی که خسیس هس چی جوری باهاش زندگی میکنید ..متاسفانه پدرم خسیس هس و این انگار تو ذاتشه والا ندار نیس پای مردم و حرف مردم وسط باشه خیلی خرج میکنه ولی اصل کار برا زن بچش جون میکنه تا پول بده مثلا بهش بگی برنج ورب و روغن بخر .. روغن و رب ی روز میخره برنج رو فردا پس فرداش حتی برا خودش حاضر نیس پول خرج کنه یه دکتر بره.. وضعش هم خوبه من متاهلم اما مامانم میگه روز به روز بدتر میشه ..من وشوهرم تولد مامانم هدیه پول دادیم ابجیم از بابام گرفته بود داد خودش نکرد دیه هدیه جدا بده تازه تا فهمید مامانم پول دستش اومده شوهرم رف اومد 50تومن ابجیم که خودش داده بود برداشت اینقدرابجیم شلوغکرد پس داد گف نه داشتم شوخی میکردم اما مشخص بود شوخی نیس.. حتی نکرده بود خودش هدیه بده والا پول داره ها مثلا سه تا خونه داره زورش میاد خرجکنه مثلا شهریه مدرسه ابجیم خیلی کمه اما تو دوتا قسط میده چی جوری باید با همچین مردی سر کرد مامانم میگه هرچی سنش میره بالاتر بدترمیشه .. یااینکه یه روزمامانم غذاش زیاد شده بود گذاشتیم برا شام غر زده بود چرا اینقدر زیاد درس کردی .. پدرش هم همینطوره بوده فوت شده اما زنش هنوز میناله بعد ده ساله که پدر بزرگم فوت شده..میوه مثلا برا مهمون میره 10مدل از سوپرمیوه میخره اما مهمون نباشه میره از بازار روز ی مدل میخره
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانم بره مشاور خب بگه چی مشکل پدرمه ..من دیشب ـ450هدیه دادم مامانم 50تومن ابجیم از باب ...
راههای مقابله و مدارا رو مادرتون یاد میگیرن حدددداقل درد و دل میکنن مامانتو ببر بانک هدیه ای چیزی بود بریز به کارتش مثلا ۴۰۰ رو ۵۰ ی روسری بخر ک دس خالی نری
شما هوای مادرتونو داشته باشین. مادرتم بیخیالش بشه دیگه ی عمر داره زندگی میکنه باهاش. اگرم میتونه ی ...
شغل تو این سن و سالش که نمیشه دیگه ..ببین جهاز من و چون مردم میدیدین فک کنم خدا تومن خودش خرید اون موقع عروسی من سه شب شام داد یعنی سه شب حنابندون گرف که فک و فامیلش بخورن نگن خسیسه اما پول ارایشگاه مادرمو خواهرم به زور داد پول حیاط لباساشون به زور داد
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
اونم دس خودش نیس . خودشم ضجر میکشه ی سر گذشتی بود خانم پور بی ازار نویسندن مینوشتن میگفتن اقایی بوده از شمردن رقمهای حساب بانکیش حالش خوب میشده و ب زن باردارش نونو ماست میداده