2777
2789
عنوان

مرد خسیس

294 بازدید | 28 پست

بچه ها مردی که خسیس هس چی جوری باهاش زندگی میکنید ..متاسفانه پدرم خسیس هس و این انگار تو ذاتشه والا ندار نیس پای مردم و حرف مردم وسط باشه خیلی خرج میکنه ولی اصل کار برا زن  بچش جون میکنه تا پول بده مثلا بهش بگی  برنج ورب و روغن بخر .. روغن  و رب ی روز میخره برنج رو فردا پس فرداش حتی برا خودش حاضر نیس پول خرج کنه یه دکتر بره.. وضعش هم خوبه  من متاهلم اما مامانم میگه روز به روز بدتر میشه ..من وشوهرم تولد مامانم هدیه پول دادیم ابجیم از بابام گرفته بود داد خودش نکرد دیه هدیه جدا بده تازه تا فهمید مامانم پول دستش اومده شوهرم رف  اومد 50تومن ابجیم که خودش داده بود برداشت اینقدرابجیم شلوغکرد پس داد گف نه داشتم شوخی میکردم اما مشخص بود شوخی نیس.. حتی نکرده بود خودش هدیه بده والا پول داره ها  مثلا سه تا خونه داره زورش میاد خرجکنه مثلا شهریه مدرسه ابجیم  خیلی کمه اما تو دوتا قسط میده  چی جوری باید با همچین مردی سر کرد  مامانم میگه هرچی سنش میره بالاتر بدترمیشه .. یااینکه یه روزمامانم غذاش زیاد شده بود گذاشتیم برا شام غر زده بود چرا اینقدر زیاد درس کردی .. پدرش هم همینطوره بوده فوت شده اما زنش هنوز میناله بعد ده ساله که پدر بزرگم فوت شده..میوه مثلا برا مهمون میره 10مدل از سوپرمیوه میخره اما مهمون نباشه میره از بازار روز ی مدل میخره 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من خیلی  برا مادرم ناراحتم ..اینم بگم دو سه تا زمین هم به جز خونه اماده داره مغازه اش ــ50مترهس تازه بالا شهره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خسیس دیگه خسیسه.درست بشو نیست

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
خساست خیلی بده کاش مادربزرگتون که دیدن شوهرشون خسیسه پسرشونو خسیس بار نمیوردن بالاخره بچه از اول میت ...

مادر بزرگم 8تا بچه داره دیگه هم از اون ادمای قدیمی وبیخیال هس  ببین پدرم 60سالشه مادرش 95سال نمیشه به تربیت پیرزنای قدیم خورده گرفت

این مشکل روحیه عزیزم . ریشه در کودکی داره احتمالا پدرشون خیلی کوچیکش میکردن تا چول بهشون بدن و سخت مول بدست میورده . بنظرم مامانت ی کارت جدا درس کنه بهش بگه حتما حتما حتما انقدر هر ماه بهم بده . مشاورم برن اگه میاد یا مامانتون خودش تنها بره تا بتونه راه مقابله پیدا کنه

خسیس دیگه خسیسه.درست بشو نیست

به خدا وضعش خوبه .. مثلا  یکی بگه  دو تومن دستی بده فوری میده..حالا مامانم بگه 200بده نمیده  به زورمیده امابگه ـ200بده ببرم خونه نوی دوستم  250میده

دیگه وقتی60 سال خسیس بودن درست نمیشن

اخه داره بدترمیشه همش نگران اینده اس  که پول داشته باشه

امان از خسیسی و چشم تنگی...

من اونروز رفتم خونه مامانم براش سبزی خوردن گرفتم بعدش خاله امم اومد اونم سبزی گرفته بود دیگه مامانم گفت تو ببرش.من آوردم ب مادرشوهرم گفتم بدیم ی ذرشو ب خواهرشوهرم خراب میشه ها...گفت نننننه...چرا بدیم ب اونا؟؟؟؟میگم خوب میمونه خراب میشه...ن خود خورم ن کس دهم گنده کنم ب سگ دهم؟؟؟؟آخرشم امروز ک رو ب خرابی بود داد ب دخترش...

حالم از خسیسی بهم میخوره

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
این مشکل روحیه عزیزم . ریشه در کودکی داره احتمالا پدرشون خیلی کوچیکش میکردن تا چول بهشون بدن و سخت م ...

واییی فک میکنی  دلش میاد پول مشاور بده میگم مریضه دلش نمیومد پول بده دکتر .. کجای کاری ،مادرم از سن کار کردنش گذشته ..اون موقع که میشد بره سرکار خب نذاشت کفته نیازی نیس والا الان دیگه  دیره برا مادرم ..مثلا ی مبل 5میلیونی رو خیلی راحت میتونه بخره ها اما چونه میزنه قسطی بخره .. 

امان از خسیسی و چشم تنگی... من اونروز رفتم خونه مامانم براش سبزی خوردن گرفتم بعدش خاله امم اومد اون ...

منم متنفرم از خساست اما الان مشکل مادرمه خیلی ذهنم درگیرشه ..ببین بابام ماشینش خارجیه اما هر روز نمیره با ماشین تا محل کارش  یه روز در میون  با موتور میره با این سنش من میدونم که مشکلش پول بنزینه