2777
2789
عنوان

مرد خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 28 پست
کاش شما که بچه هاشونید یا مادرشون باهاشون حرف بزنید بگید مگه چندسال عمر میکنه ادم

من اصلا باهاش صمیمی نیستم اون دوتا خواهر دیگم همینن .. 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم متنفرم از خساست اما الان مشکل مادرمه خیلی ذهنم درگیرشه ..ببین بابام ماشینش خارجیه اما هر روز نمی ...

شماها هم اون پولی ک ب مناسبتها میخواید بدید ب مادرتون رو دور از چشم پدرتون بدید.

یا چمیدونم کادو بردنی ی مقدار زیادتر بگید برداره مادرتون برا خودش

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
شما بده ب مامانت اگه میتونی حداقل ی جلسه مشاوره خود مامانت بره

مامانم بره مشاور خب بگه چی  مشکل پدرمه ..من دیشب ـ450هدیه دادم مامانم  50تومن ابجیم از بابام گرف داد  مامانم یگه  دیشب تا حالا چشمش دنبال اون پوله  منم میدونم بهترین هدیه براش پول هس به مامانم پول دادم نمیدونستم این بابام اینجوری میکنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

شماها هم اون پولی ک ب مناسبتها میخواید بدید ب مادرتون رو دور از چشم پدرتون بدید. یا چمیدونم کادو بر ...

اشتباه اینبارم این بود چون تولدش بود مجبور شدم جلو رو بابام بدم والا روز مادر اینا همش پول میدم مخفیانه  

مامانم بره مشاور خب بگه چی  مشکل پدرمه ..من دیشب ـ450هدیه دادم مامانم  50تومن ابجیم از باب ...

راههای مقابله و مدارا رو مادرتون یاد میگیرن حدددداقل درد و دل میکنن مامانتو ببر بانک هدیه ای چیزی بود بریز به کارتش  مثلا ۴۰۰ رو ۵۰ ی روسری بخر ک دس خالی نری

اشتباه اینبارم این بود چون تولدش بود مجبور شدم جلو رو بابام بدم والا روز مادر اینا همش پول میدم مخفی ...

جلو بابات ۵۰ ت بدید بقیشو یواشکی بدید بهش...

زنهای قدیم میگفتن نمک غذا رو رو هم پشت کنید ب مرد و بریزید تو غذا...در مورد باباش شما و پول صدق میکنه

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
شما هوای مادرتونو داشته باشین. مادرتم بیخیالش بشه دیگه ی عمر داره زندگی میکنه باهاش. اگرم میتونه ی ...

شغل تو این سن و سالش که نمیشه دیگه ..ببین جهاز من و چون مردم میدیدین  فک کنم  خدا تومن خودش خرید اون موقع  عروسی من سه شب شام داد یعنی سه شب حنابندون گرف که فک و فامیلش بخورن نگن خسیسه اما پول ارایشگاه مادرمو خواهرم به زور داد پول حیاط لباساشون به زور داد

راههای مقابله و مدارا رو مادرتون یاد میگیرن حدددداقل درد و دل میکنن مامانتو ببر بانک هدیه ای چیزی بو ...

باورت نمیشه شوهرم میکه بابات پول تو حسابش میلیاردیه گف اتفاقی فهمیدم سر یه مشکل بانکی که داشته .. اما نون زورش میاد بخوره حتی برا خودش هم خسیسه

جلو بابات ۵۰ ت بدید بقیشو یواشکی بدید بهش... زنهای قدیم میگفتن نمک غذا رو رو هم پشت کنید ب مرد و بر ...

اره والا اینقدر از دیشب پشیمونم..ببین اگر نداشت هیچی  زورم میگیره داره و خسیسه

اونم دس خودش نیس . خودشم ضجر میکشه ی سر گذشتی بود خانم پور بی ازار نویسندن مینوشتن میگفتن اقایی بوده ...

نه بابا؟اتفاقا حالش خوبه ..فقط برا مردم بلده خوب خرج کنه بریز و بپاش داره برا ملت