من احساس میکنم هست من چهرم شبیه لیندا کیانیه شوهرم هروقت فیلم نشون میده میگه چقدر شبیهید دیروز یه دختر بیرون بود دور یکم نشسته بود یهو گفت اینو شبیه بازیگره گلشیفتس من ناراحت شدم گفتم خاکتوسر هیذت کنن گفت من فقط کنجکاوم من گفتم نه تو هیذی حالا کاراش رو مخمه مثلا آیشواریا رو میگه شبیه دخترفامیلمونه 😳
خیلی کم ... ولی میدونی حس میکنم تو ذاتشونه یه زار بهم گفت من جلوت نگا میکنم خوبه برم پشت سرت کارای ...
من نگاه کنم هیچی نمیگه من انقدر خرج تیپ واینا دادم که این گه اینو اونو نگاه نکنه احساس میکنم یکم حسودیش شده دیشب گفت خوبه شلوار جذب چاکدار میپوشی که چی این چیه تنت کردی رو دادم بهت همینو گفت
نمیدونم آخه من تو گوشیش تجسس نکردم بفهمم شاید کرده شاید نکرده خدامیدونه 🤔🤔🤔
زود تصمیم نگیر فکراتو کن یمدت زیر نظرداشته باشش بعد اقدام کن
اگه خیانت نمیکرد سر یه چیز کوچیک زندگیتو از دست نده
درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین
زود تصمیم نگیر فکراتو کن یمدت زیر نظرداشته باشش بعد اقدام کن اگه خیانت نمیکرد سر یه چیز کوچیک ...
نمیدونم ازش خسته شدم پس باهاش دیگه بیرون نمیرم چون خودم اذیت میشم بخدا بخاطرش منی که به تیپم نمیرسیدم چه تو خرج خودم انداختم البته جالبیش اینه رو تیپ منم کنجکاو شده بود 😂😂😂میگفت شلوارت جنسش چیه قشنگه ها دست میکشید به پارچش بعد گفت رو بهت دادم پرو شدی خیلی جذبه اینچیه بغلش چاکداره اء انداختی بیرونکه البته دروغ میگفت من اهل انداختن نیسم مانتوم جلو بازه وجلوشو جوری میگیرم وشال بلند جلو میندازم خدایی نه س...ینه ونه خشتک هیچی پیدانیس فقط گفت ببینم به خودش نشون دادم همین از سر کار اومده بود خواستیم بریم خونه باباش پوشیده بودم
از این حرکتش متنفرم خیلی ناراحت میشم کاری کرده هیچ حسی بهش ندارم فقط ازش متنفرم 😔😔😔
عزیزم این مشکلی نیس که بخوای ازش متنفر بشی..یکم روش زیاد حساسی منم خیلی حساس بودم و برام مهم بود ولی اینطور کع معلومه شوهرت واقعا کنجکاوه خیلیا اینجوری به همه چی دقت میکنن..وقتیم میبینه تو حساسی رو نقطه ضعفت میاد
خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨